Beauty Gore the Ladylicious: MAC Alluring Aquatic Black Swan Pearlglide Intense Eyeliner İncelemesi// Review: MAC Alluring Aquatic Black Swan Pearlglide Intense Eyeliner

Beauty Gore the Ladylicious: MAC Alluring Aquatic Black Swan Pearlglide Intense Eyeliner İncelemesi// Review: MAC Alluring Aquatic Black Swan Pearlglide Intense Eyeliner

via

Mac'in su temalı Alluring Aquatic koleksiyonunun hastası olmadım, ürünlerin de sıkıcı olduğu düşünüyorum ama paket dizaynına vurulmuş haldeyim. Paketlemesinin dışında, koleksiyon çıktığından beri gözümü diktiğim Black Swan göz kalemini de alarak bu koleksiyonla olan ilişiğimi bitirmiş bulunuyorum.

Hey everyone!
Mac's water themed Alluring Aquatic's nothing new yet boring in my opinion. But the packaging...Oh gosh, it's amazeballs. Apart from that, the only product that I liked was this Black Swan eyeliner and I purchased it-that's basically all of my connection with this collection.

Paketlemesine ayılıp bayılmamın sebebi hem rengi hem de üzerindeki su damlacıkları şeklindeki kabartmaları. Keşke kalemin üzerinde de farlarda olduğu gibi olsaydı.

The awesomeness of the packaging comes from the amazing turqoıise color and the water drops type of design on it. I wish they existed on the pencil itself too, as they did on the eyeshadows.

Black Swan, içinde gümüş simler içeren siyah bir kalem. İçindeki gümüşlükler nedeniyle grimsi/lacivertimsi de görünebiliyor yeri geldiğince ve ben rengine tamamen aşık olmuş vaziyetteyim. Koleksiyonun diğer kalemini de çok beğendim, ama onun içinde altın rengi ışıltılar vardı ve bu sebeple yeşile kaçıyordu. Bundan dolayı Black Swan'ı tercih ettim.

Black Swan's a black with silver sparkles in it. That's why it may look grayish-navyish in some occasions. I'm totally in love with this color. I also liked the other pencil from this collection but that was black with golden sparkles so it tends to look greenish. So I went for Black Swan.

-Kalem İNANILMAZ derecede yumuşak, yağ gibi kayıyor. Bu sebeple biraz nazik davranmak gerek, yoksa eriyebilir/kırılabilir.

-Kalıcılık OLAĞANÜSTÜ. Gerçekten bu kadar kalıcı olmasını beklemiyordum. Yerinden hiç oynamıyor, akmıyor ve bozulmuyor.

-Dağıttığınızda simli siyah far gibi duruyor ki çok çok hoş, içindeki simlerin gümüş oluşu zaten her şeyi değiştiriyor.

-Göz altında kullansanız da garip durmuyor ki normalde simli bir kalemi göz altına sürmek istemezsiniz. Bu öyle değil.

Ne desem az, 10 üzerinden 10000 vermek istediğim bir ürün. Gerçekten şansınız varsa kaçırmayın. Boyutu normal kalemlerden daha küçük ama yine de 49 lira. Tek dezavantajı bu olabilir.


- Incredibly soft. So easy to apply but you may want to be a bit more gentle on this.
-It stays on FOREVER. Literally. No smudging at all.
-If you blend, it appears as shimmering black eyeshadow with silver tint which is ammmmmazing.
-You may use it on lower lashline, no probs despite the sparkles.
I'd give 100000000 out of 10 if I could. That's a legendary product, you should get it if you can. It's smaller than regular pencils and still the same price so this may be the single downside.
xx

Login to comment

Follow us on