(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Burberry Beauty - 'Peony' Light Glow Allık

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Burberry Beauty - 'Peony' Light Glow Allık

via

Yine allık zamanı, en sevdiğim makyaj ürünü grubu.

Ve piyasadaki en iyi allıkları üreten markalardan biri, Burberry.

Daha önce bahsettiğim bir başka rengi, her tene uyumlu Blossom'un yazısı şurada.

Burberry ürünleri meşhur trenchcoatlarını andıran bir kapta geliyor.

İçerisinden Burberry desenine sahip kılıfıyla birlikte çıkıyor ürün. Kaplarını daha önce her Burberry yazımda bahsettiğim gibi çok şık ve kaliteli buluyorum, biraz ağır, metal, magnetik açılıp kapanma.

Burberry allıkları diğer high-end allıklardan ayıran özelliklerden biri fırçasının da gayet kaliteli olması. Chanel JC allıkların işe yaramaz, ne diye üretip ürüne koyduklarını anlayamadığım fırçaların yanında bu allığın fırçası muhteşem mesela. (Tepkim sadece fırçasına, yoksa JC allıkları da başarılı buluyorum ben.) Şekli, kıllarının yumuşaklığı, ürünü uygulamasıyla 'kullanılabilir' bir fırça.

'Peony' açık bir pembe tonu. Ürünü elinizde denediğinizde biraz soğuk tonlu gelse de ciltte duruşu hiç soğuk değil. Doğal bir pembe denilebilir. İstisnasız her türlü makyaja yakışacağını düşünüyorum, nude-'yokmuş gibi' makyaj için mükemmel, koyu göz makyajı yapacaksanız makyajınızı dengelemek için mükemmel, biraz yoğun uygularsanız da canlı, pembe yanak görüntüsü için mükemmel. :-)

Beyaz tenliler bu allığa bayılacaktır. Ancak esmerlere çok tavsiye etmiyorum, açık bir ton, pek görünmeyebilir, belli olsun diye fazla sürülürse de biraz tebeşirimsi durabilir ciltte. Açık/orta ten grubuna daha uygun.

Işıltılı bir allık değil ama ciltte hafif 'glowy' bir duruşu var, 'light glow natural blush', dedikleri gibi. :-)

Dokusu diğer Burberry allıklar gibi yumuşacık, ciltte adeta eriyor gibi, doğal duruyor, çok kolay dağıtılıyor.

Üstteki direkt parmakla sürülmüş / alttaki dağıtılmış hali.

Ben çok yoğun kullanmaktan pek hoşlanmıyorum allıkları, benim için bu kadarı gayet yeterli. Ancak daha yoğun sürerek pembe, barbiemsi yanaklara sahip de olabilirsiniz.

Siz nasıl buldunuz Peony'i?

Login to comment

Follow us on