Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara

Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara

via

Son günlerde en sık kullandığım favori maskaram günün konuğu !

Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara

Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara'nın fosforlu ambalajı içinde bana göre bir cevher yatıyor. Kirpik yapıma çok uygun ve beklentilerimi karşılayan bir rimel. Kirpikleri dipten uca tek tek tarayıp uzatan ve aynı zamanda hacimlendiren bir maskara. Gün içinde akma, bulaşma ve dökülme yapmıyor.

Silikon ince uzun taraklı bir fırçası var, bu formu sayesinde kirpikleri tek tek ayırıp, tarıyor ayrıca göz pınarına yakın yerdeki minik kirpikleri ve alt kirpikleri de özenle boyuyor.

2 hatta 3. katı rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz, topaklanma yapmıyor, uygulamadan 3-4 dakika sonra tamamen kuruyor. Tatmin edici bir siyahlığı var.

Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara temizlemesi kolay bir ürün. Çift fazlı temizleyicilere gerek duyulmadan kolayca temizleniyor. Uzun zamandır kullanıyorum kirpiklerimde dökülme ya da olumsuz bir etkisini görmedim.

Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara drugstore maskaralar arasında bana göre en iyisi ! 19- 20 TL civarı bir fiyatı var fakat indirim dönemlerinde daha da ucuza alınabilir.

Rimmel London ürünlerini Watsons Mağazaları' ndan bulabilirsiniz.

Kirpik yapınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız, denemenizi öneririm.

Login to comment

Follow us on