Beauty Gore the Ladylicious: GLAMGLOW Thirstymud İncelemesi// Review: Glamglow Thirstymud

Beauty Gore the Ladylicious: GLAMGLOW Thirstymud İncelemesi// Review: Glamglow Thirstymud

via


Merhabalar!
10 günlük ufak bir aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyorum! Umarım hepiniz sağlıklı ve huzurlusunuzdur.

Glamglow'un Supermud incelemesini yaparken, yanında 5 adet testerını verdikleri Thirstymud'ın da incelemesini kesinlikle yapacağımı söylemiştim. Tüm testerları haftada bir defa kullanarak bitirdim ve inceleme yapacak yetkinlikte hissediyorum.

Hey guys!
It's been a 10-day break and I'm back! Hope you're all well!
I'd promised to review Thirstymud based on the testers that I have, which were 5, and here you are!

Glamglow maske üçlüsünün kullandığım ikinci ürünü olan Thirstymud, bir nem maskesi. Daha önce sadece nemlendirmeye yönelik özel bir maske almamıştım çünkü her zaman bakım kremlerim bana yetmişti. Ama Supermud'ın yanında bu testerları verdiklerinde "belki alırım" listesine girdi. Denemeye başlamamla o "belki", "mutlaka"ya dönüştü.

Thirstymud's the second product that I've used from the Glamglow range. I haven't used any specific moisture mask before cuz I didn't think I need it while I had my day and night creams. Before using the testers, I was on "maybe I'd buy it later" phase, and after using 'em I transformed into "definitely buying this!"

Her şeyden önce, kokusuna 1 dklık saygı duruşu. Yaz gibi, güneş kremi hindistan cevizi kokusu gibi, ama direkt olarak Playdoh oyun hamurlarının 1997'de çıkan tatil setindeki kum hamurunun kokusunda. Evet, pure nostalji.

Diğerleri gibi kuruyan ya da yapışıp soyulan bir maske değil, koyu kıvamlı bir akışkan, sürüyorsunuz ve 15-20 dk bekliyorsunuz. Doğal olarak bu süreden sonra yıkama içgüdüsünde oluyorsunuz ama yüzünüze dokunduğunuzda ürünün çoğunun cildiniz tarafından emilmiş olduğunu farkediyorsunuz. Gerçekten benim pek beklemediğim bir şeydi açıkçası. Nemli bir havluyla hafifçe silebilir ya da hiç silmeden yüzünüze tamamen yedirebilirsiniz. Yıkamanıza hiç gerek yok kısacası.

Bu maskeyi kullandığım günlerde hiç bir şekilde nemlendirme ihtiyacı duymadım yüzümü, ki cildim şu aralar kuruluktan kırılıyor. Resmen yüzümün rahatladığını hissediyorum bu maskeyi sürünce. O hissi yaşamalısınız, en yakın Sephora'dan bir tane bile olsa tester alın lütfen.

Bu maskenin tam boyunu KESİNLİKLE alacağım. Testerlarım bittiğine göre, ilk alışveriş sırası kendisinindir.

First of all, hands down for the amazing scent of this mask. Like sun, beach, coconut......ah, just perfect.
It doesn't dry out or being peeled off as other masks, you just apply this thick consistency liquid and wait for 15-20 mins. Then, you realize that your face just sinked in most of the product. You may leave it there without washing or you may just wipe it off with a damp towel.
I don't need any other moisturizing product on the days I use this mask. It's literally calming, relaxing, renewing mask for my dry skin. Feels like heaven, if you like.
I'll definitely buy the full size of this mask. I truly recommend it.
xx

Login to comment

Follow us on