Alışveriş, Yeni Gelenler

Alışveriş, Yeni Gelenler

via

Bahsedeceğim ürünlerin bazılarını bir süredir kullanıyorum, yakın zamanda blogda görebilirsiniz.

1- İlk grupta yer alan ürünler:
Too Faced Sweatheart Beads Face Powder: Takip edenler bilir, maalesef Too Faced artık ülkemizde satılmıyor. Bu çok amaçlı kullanılabilen pudrayı arkadaşım yurtdışından getirdi. Birçok kozmetik ürün gibi olmazsa olmaz değil. Aydınlatıcı, allık vs olarak kullanılabilir. En büyük albenisi minik kalpleri. Yurtdışı fiyatı 32 dolar.

Gosh Click'n Concealer ve Gosh Show Me Volume Mascara: Geçen ayki Gratis indiriminden aldıklarım. Concealer fena değil ama maskarayı çok sevdiğim söylenemez, yeterli hacim vermedi kirpiklerime. İndirimsiz fiyatları 26-27 lira arası.

Essence rimel bazı: Rimel bazı lafını duyunca her defasında heyecanlanıyorum. Malum, ulaşabildiğimiz cruelty free seçeneğimiz kısıtlı. Essence'in bazını gördüğüm gibi kaptım, ama kendisiyle ilgili çok olumlu yorumlarım olmayacak gibi. Fiyatı 8 - 9 lira arası.

2- İkinci grupta yer alan ürünler:
Dr Hauschka Rose Day Cream: Hımm, aslında çok güzel bir nemlendirici ama maalesef bende hassasiyete neden oldu. Çok yoğun nem veren, neredeyse merhem gibi bir kıvama sahip bir nemlendirici. Karma cildim için uygun olmasa da kullanmaya hazırdım, tekrar deneyebilirim. Yüzde otuz indirimle 84 lira gibi bir fiyata aldım.
Skin Blossom Organic Nourishing Nemlendirici: Göz kremiyle birlikte bir iki gündür deniyorum, fena değil gibi. Detaylı yorum için henüz erken...
Skin Blossom Organic Göz Kremi: Yağlı his vermeyen, çabuk emilen, hafif yapıda bir göz kremi. Fiyatı 44 lira, nemlendirici ise 51 lira.

Hurraw! Lip balmlar: Uzun zamandır merak ettiğim ürünlerdi. Yukarıdakiler tarçınlı ve vanilyalı. Tarçınlı olanı bir süredir kullanıyorum, hafif renk de veriyor. Nemlendirmesini beğendim, bir tane de renksiz olanını denemek istedim. Fiyatı 17.50 lira.

3- Son grupta yer alan ürünler:
Physicans Formula Nude Wear serisi

Marka, doğal görünümlü makyaj temasıyla bir seri çıkardı. Yokmuş gibi duran makyaj kavramına uygun olarak bu ürünler de doğal bir görünüm vermeyi vaat ediyor. Seride allık, bronzer, concealer gibi ürünler yer alıyor ve bu ürünler yağ, parfüm, paraben ve gluten içermiyor. Aşağıda detaylı görsel ekleyeceğim, ambalajları göze de hitap ediyor, seçilen renkler çok hoş. (Fiyatları hakkında bilgi sahibi değilim, ürünler firma tarafından gönderildi.)
Physicians Formula Sexy Booster Sexy Glow Glossy Lip Stain: Yoğun renk veriyor, ama yağlı, ağır bir yapısı yok. LUSH'ın (ah ah!) rujlarına çok benzettim yapı olarak.

Konjac Sponge / Yüz temizleme süngeri: Yine uzun zamandır denemek istediğim bir üründü. Sayesinde enteresan bir deneyim yaşamış oldum. Klasik bir sünger gözüyle bakmamak gerekiyormuş bu süngere, onu gördüm. Fiyatı 32 lira.

Hangi ürünü nereden aldım? Markalar ve sertifikaları:
Skin Blossom, Konjac Sponge ve Hurraw! lip balmları Vegan Dükkan Cihangir'den aldım. Online alışveriş de yapabiliyorsunuz: http://vegandukkan.com/

Dr Hauschka nemlendiriciyi GNC Cevahir'den, GOSH ve Essence ürünlerini Gratis'ten aldım. Physicians Formula ürünleri belirttiğim gibi firma tarafından gönderildi.

Konjac Sponge, Hurraw!: Bu markalar Leaping Bunny sertifikalı. Konjac Sponge Vegan Society onaylı aynı zamanda. İki markanın ürünleri de vegan.
Skin Blossom Vegan Society onaylı.
Dr Hauschka, Too Faced, Gosh ve Physicians Formula PETA onaylı. Essence daha önce de belirttiğim gibi bir sertifika sahibi değil, ürünleri Çin'de satılmıyor. Avrupa'da kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmesi yasak.

İçerik, görseller makyajaynam.com

Login to comment

Follow us on