Jo Malone Orange Blossom

Jo Malone Orange Blossom

via

Parfüm seçimlerinde farklılık arayanlardansanız, heryerde bulunmama özelliğine sahip olanlara hitap eden Jo Malone markası ilk kez OjemRujumRimelim ' e konuk oluyor.

Jo Malone markasının asıl özelliği; parfümleri karıştırıp orijinal kokular elde ediliyor olması. Ayrıca kendi yarattığınız kombinasyonlarla hergün başka başka kokularla dikkat çekebilirsiniz.

Los Angeles, Bel-Air'de bulunan bir otelde geçirilen zamandan esinlenerek yaratılan , dalından yeni koparılmış çiçeklerin, canlandırıcı turunçgillerin ve üzerinde çiğ damlaları olan yeşilliklerin karışımından oluşan hoş bir bahar karışımı. Orange Blossom (Portakal Çiçeği)Orange Blossom, portakal çiçeklerinin yanı sıra limon otu ve ezilmiş mandalina yapraklarının üst notalarını içeriyor. Son olarak, nilüfer çiçeği, şaşırtıcı ve değişik bir leylak kokusunu açığa çıkarıyor.

Taze limon kokusunu seviyorsanız, sıkılmadan kullanabileceğiniz kalıcı bir parfüm. Ne çok kadınsı ne de çok erkeksi bir koku unisex diye tanımlayabilirim. Sıcak yaz esintilerini anımsatan dinamik bir koku. Bunaltmıyor buram buram limon-turunçgil kokusu geliyor.

Minimal kendine özgü şişeleri ve şık kutuları markaya ait dikkat çeken bir diğer önemli özellik.

Portakal-limon bahçelerinde yürüyor gibi hissetmek istiyorsanız deneyebilirsiniz, bende alerji yapmayan kokular arasına girdi.

Login to comment

Follow us on