GOSH FOREVER EYE SHADOW KALEM FARLAR Silver Rose - Brown

GOSH FOREVER EYE SHADOW KALEM FARLAR Silver Rose - Brown

via

GOSH FOREVER EYE SHADOW KALEM FARLAR Silver Rose - Brown

PETA

Ürün rengiyle aynı tona sahip ambalajları oldum olası sevmişimdir. Forever kalemler de bu şekilde ambalaja sahip. Tombul kalemleri açacak kalemtıraş derdine düşmüyorsunuz, alt taraftan çevirerek farları kullanabiliyorsunuz.
Sürümleri yumuşacık, gözünüzün üzerinde sürülmüyor da kayıp gidiyor uygularken. Kalıcılıkları iyi, baz kullanmadığım halde uzunca saatler çizgilenme ya da dağılma sorunu yaşamadım. Yine de yağlanan göz kapaklarına sahipseniz bir far bazıyla işinizi garantiye almanızda fayda var.

Seçtiğim renkler 01 Silver Rose ve 04 Brown. Silver Rose düz bir gri değil, rose ismini boşuna tercih etmemişler anlayacağınız. Bu renk farları en çok soğuk, koyu bordo rujlara yakıştırıyorum. Brown ise benim en sevdiğim kahvelerden, sıcak bir kahve değil. Bu rengin benim için tek olumsuz özelliği içindeki gümüş ışıltıların belli olması. Uyguladığınızda glitter parçaları görmüyorsunuz ama farda kullanılan gümüş ışıltılar belirgin, bu tür bir görünüm gündüz makyajı için genelde tercih etmediğim bir şey. Yazının devamı ve tüm görseller için ->

Gosh Forever Eyeshadow Pencils 04 Brown - 01 Silver Rose

Farların uygulanmış halleri bu şekilde. Brown rengini dilerseniz eyeliner fırçanızla ince bir şekilde de uygulayabilirsiniz. Yapısı, sürümü oldukça yumuşak olduğu için bu tür bir uygulamaya da fırsat veriyor.

Nerede satılıyor, fiyatı ne kadar?
Gosh Forever kalem farlar Gratis mağazalarında satılıyor. Kalemlerin indirimsiz fiyatı 32 lira civarında. Yukarıdakileri edinmek için indirim zamanını bekledim, daha sonra başka renklerine bakmayı da düşünürüm...

İçerik, görseller makyajaynam.com'a aittir.

Login to comment

Follow us on