(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Son Zamanlarda Kullandıklarım, Sevdiklerim, Yeniler & Kısa Yorumlar #2

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Son Zamanlarda Kullandıklarım, Sevdiklerim, Yeniler & Kısa Yorumlar #2

via

Merhaba!
2 haftada bir yazacağım bir yazı vardı, bu onun ikincisi, 5 haftada bir oldu biraz ama hiç zamanım yok, Pazar sabahları da olmasa görüşemeyeceğiz. :-(


Tom Ford Lip Color Shine - Ravenous Fotoğraf tam rengi yansıtmıyor, asansörde, sarı ışık altında çekildi ancak yapısının kusursuzluğu bu fotoğrafta bile belli olmuyor mu? Çok çok beğendim ve yorumlarımı yazısına saklıyorum! Bir yanım 'çok pahalı' derken bir yanım 'başka bir rengini de al hadi' diyor, bir susamadı.

Biotherm'den çok tatlı bir paket aldım. Cilt bakımında genelde x markasının nemlendiricisi, y'nin temizleyicisi vs şeklinde kullanıyorum, aynı markanın ürünlerini bir seri olarak kullanmayalı uzun süre olmuştu, bakalım etkisi nasıl olacak? Aslında aquasource nemlendiriciden ve biosource tonikten daha önce 1 kutu bitirmiştim ama nasıl olduklarını net olarak hatırlayamıyorum, klasik hafızasızlığım. Ama aralarında en merak ettiğim roll-on şeklindeki göz altı ürünü, tam da göz altlarım için yeni bir ürün denesem mi, maske mi baksam, napsam modundayken. :-)

Lush Rehab şampuan ve hep denemek isteyip bir türlü bulamadığım H'suan wen hua saç maskesi!

Real Techniques allık fırçasını beğenmediğimi söylemiştim (allık sürmek için çoook büyük ve pofidik!) ancak expert face brush'a bayıldım! Fondöten ve renkli nemlendirici uygulamak için harika, tavsiye ediyorum!

Bahar temizliği yaptım, tüm odamı baştan aşağı temizledim, fazlalıklardan kurtuldum. Temizlik yaparken Rebul Ice ile silmeyi çok seviyorum, çok güzel ve ferah. ^^

Temizlik sonrası oje çekmecelerimden biri. Bu şekilde biraz fazla yer kapladılar ama renkleri görebilmek bakımından çok daha iyi oldu.

Bir diğer çekmeceden, Jo Malone kokuları güzel ama kutuları da çok güzel! Ve ben kendilerini çekmece içlerini düzenlemek için kullanıyorum.

'Günün makyajı' fotoğraflarından. Shiseido fondöten tenime koyu geliyordu (ülkemizdeki en açık rengi) ve mattı, Chanel baz ile karıştırınca hem rengi açılıyor hem de daha canlı ve parlak bir duruşu oluyor, şuan çok daha severek kullanabiliyorum Shiseido'yu. Tom Ford'un shade & illuminate kontür&aydınlatıcı ürününü son zamanlarda sık sık kullanıyorum, yazısı şurada! ^^

Favori app : Sleep Time. Uyurken odadaki tüm elektronik aletleri kapatma kuralıma uymasa da bunu kullandığımda çok daha 'iyi' uyanıyorum. Sleep time'ı yastığınızın yanınıza koyuyorsunuz ve hareketinizden sizin uykunun hangi evresinde olduğunuzu algılıyor. Hafif uyku / derin uyku. Alarmı bir zaman aralığı şeklinde kuruyorsunuz, sleep time sizi o aralık içerisinde uykunuzun en hafif olduğu anda uyandırıyor, derin uyku halindeyken çalıp güne yorgunluktan ölme modunda başlamanızı engelliyor. Derin uykudan alarmla uyandığınızda çok bitkin oluyorsunuz, ben oluyorum en azından. En uzun uyuduğum zamanın görüntüsünü engelledim ki iyi bir örnek olsun. ^^ Bir de mutlaka uçak moduna alıyorum.


Kitap alışverişi, dr.com.tr ' den. ^^

İlk okuduğum Kayıp Kız (Gone Girl) oldu, çok merak ediyordum, gerilim kitaplarına bayılıyorum. Bitirdim. Güzel miydi? Çok. Sürükleyici miydi? Kesinlikle, elimden bırakamadım. Yılın gerilim romanı mı? Hayır. Sonunda ters köşeye yatıran gerilim kitaplarını çok seviyorum, bu bir tek ortalarda şaşırttı beni, sonrasında 'nasıl yahu?' dediğim bir şey olmadı.

Bitirdiğim bir diğer kitap Yaş 75 Yolun Yarısı. Aslında annem için almıştım ama sağlıkla, beslenmeyle ilgili kitaplara zaafım var, ben de okudum. :-) Yazım tarzı pek benlik olmasa da içerisinde çok güzel bilgiler olduğunu düşünüyorum, bazılarını uygulamaya da başladım, okunması gereken kitaplardan biri bence.

Siyah - lacivert/saks mavisi uyumu son zamanlarda en sevdiklerimden! (ayakkabılar çok rahatsız o ayrı, yıllardır benimleler ve bu 2. giyişimdi, bir daha ne zaman giyerim bilmiyorum!) Renkli ayakkabılar son zamanlarda çok ilgimi çekiyor, özellikle zamanımın çoğunu siyah pantolonlarla geçirdiğim için.

Login to comment

Follow us on