(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Nisan Ayından | Favoriler, Sevilmeyenler, Çekiliş Haberi

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Nisan Ayından | Favoriler, Sevilmeyenler, Çekiliş Haberi

via

Nisan ayında kozmetik adına çok fazla favorim olmadı,

Favori fondötenim/pudram yok ama bazım var! Le blanc de Chanel yazısını da yazdığım, benim kriterlerime göre çok çok başarılı bir ürün. Bu ay keşfettiğim bir diğer çok başarılı ürün Real Techniques'in expert face brush'ı, tüm övgüleri hakediyor bence. Far olarak Mac'den bu üçlüyü oldukça sevdim, özellikle hafif makyajlarda texture'ı gölge rengi olarak kullanmaya bayılıyorum. Allıklar tabii ki Chanel krem allıklar, ikisinin de yazısı blogta mevcut.

Son zamanlarda belirgin rujlara odaklanıyorum, nude rujlar çok geçmişte kaldı. :-P Blogta hiçbirinin yazısı yok, yazsam güzel olacak sanırım. :-)

Bir tane beğendiğim, bir tane ise hiç beğenmediğim bir oje,

Satin matte 'havana' ojeyi bilmeyen yoktur, ben yeni alabildim ve oldukça da beğendim. ancak diğerinin tırnaklarımda duruşunu oldukça çirkin buldum, rengini beğenmediğim gibi bir de çizgi çizgi duruyor, tabi zevk meselesi.

Bu ayki en favori ojem ise bir önceki yazıdaki Distraction'dı.

Aylarca Chanel krem allıkları övdükten sonra, instagram'da en güzel renklerinden birini hediye ediyorum, şurada yazdığım intonation'dan bir tane de size aldım. Instagram kullanıcısıysanız katılmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ig adım p1nar. Instagram kullanmayan okuyucularım için ise bir sonraki çekiliş blogtan olacak, onda da çok sevdiğim başka bir allıktan hediye etmeyi düşünüyorum, hatta araştırıyorum kendisini ama henüz bulamadım, koleksiyon ürünüydü o da. :-)

Saçlarımı uzun zamandır olmadığı kadar kısa kestirdim, gerçi buraya ekleyene kadar yine uzadılar.

Ve sağlıklı uzasınlar diye en en en sevdiğim saç maskemi yaptım, tamamen hindistan cevizi yağına ayrılmış bir yazım var blogta. Gözüm kapalı tavsiye ettiğim nadir şeylerden biri bu hindistan cevizi yağlı saç maskesi.

Yeni bir gün başlarken, odamdan. ^^ Laleleri çok seviyorum, keşke daha uzun ömürlü olsalar. :-(

Buğday ektik! Önce çimlenecek mi diye pamukta deneme yaptık (orta okulda yapmıştık değil mi böyle bir şey?:)) ve çimlendi, hatta şuan iyice uzamış ve yeşillenmiş durumda pamuktakiler. Sonuç olumlu olunca toprağa da bol bol ektik, kendi buğday çimimizi kendimiz yetiştireceğiz. Faydaları hakkında çok fazla yazı bulabilirsiniz!

Nisan'da keşfettiğim en favori ürünüm kozmetik falan değil aslında. El ağırlıklarım ve ağırlıklı atlama ipim. Özellikle ipi neden daha önce rutinime eklememişim bilmiyorum ama salonda atlayanlara özenip almış bulundum ve çok çok zevkli, nefessiz kalana kadar atlıyorum. Tüm vücudu çalıştırıyor ve benim en çok güçlendirmek istediğim yerim olan kollarımı çok güzel yoruyor, mutlaka tavsiye ediyorum!

Ikea skurar modeli mumluğu/saksısı olmayan blogger kalmadı evet hepimizde var ama olsun, bence çok zarifler! Renklilerini görünce dayanamadım ^^

Birince göz makyajı fırçalarım, diğerinde ise göz kalemlerim var.

Uyumsuz'un ikinci kitabı olan Kuralsız'ı bitirdim, ilki kadar heyecanlı olmasa da güzeldi, üçüncüsünü de okuyacağım. Diğerleri ise bloga yazacağım ürünler (3 tanesini yazdım bile) ve tabii ki yeşil çay.

Ve beğenmediğim bir kitap. Aslında kitap kötü değil hatta oldukça hoş bile denilebilir belki ama yazarın Böğürtlen Kışı kitabını okumuş muydunuz? Bence bu kitapla inanılmaz benziyorlar, karakterler, olay, tesadüfler, geçmişe gidiş. Diğerini okumamış olsam daha çok hoşuma giderdi belki bu kitap ama aynı kitabın birazcık değiştirerek yazılmışından haliyle hoşlanmadım. Böğürtlen Kışı'nı çok sevmiştim.

En lezzetli favorimi en sona sakladım.
Ankara'daysanız ve Panora AVM'e gidiyorsanız mutlaka Lilla Rosa'nın meyveli waffleını deneyin! Hayatımda yediğim en güzel waffledı. Watsonsın karşısında, eskiden Elizinn'in olduğu yerde.

Her telden, ne idüğü belirsiz bir yazıyı daha burada bitiriyorum. :-)
Çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle,
Sevgiler,
<3

Login to comment

Follow us on