MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Illuminate

MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Illuminate

via

Mac'in benim için en özel ürünlerinden birisi Prep+Prime CC Loose Power Illuminate . Çıktığı günden beri elimden düşürmeden her makyajımda kullanıyorum.

MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Illuminate

CC Colour Correcting yani renk dengeleyici bir özelliğe sahip. Ama alıştığımız CC'lerin krem değil de toz haldeki transparan pudra formunda. Lila renkli olması sizi korkutmasın çünkü teninizi lila rengine boyamıyor. Transparan yapıda olduğu için renk ten renginizle bütünleşiyor. Sarıya dönük ten renginiz varsa o sarılığı kırıp sağlıklı görünüm veriyor. Kapatıcılık özelliği yok daha çok sabitleyici ve nötrleyici özelliği var. Fondöten, BB, CC Kremler ve renkli nemlendiricilerle birlikte kullanılabilir. Hatta onlarla kullanılması etkisini daha da arttırıyor. Kadifemsi bitirişi var.

Peki bu lila renkli transparan pudra ne işe yarar ?

- MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Illuminate , lila renkli olduğu için solgun ciltleri aydınlatıyor ve sağlıklı görünüm sağlıyor.

- CC özelliği olduğu için renk eşitsizliklerini dengeliyor. Yüzünüzde renk farklılıkları varsa hoop yok oluyor.

- En önemli ve en güzel özelliklerinden birisi, hasta gibi solgun görünün renksiz bir teniniz varsa özellikle sarı alt tonlu bir ciltse; o lila renkli tozlar anında cildinize sağlıklı bir ışıltı katıyor. Ama bu işlemi teninizi parlatarak yapmıyor aksine mat bitirişe sahip bir ürün.

- Cildiniz karma, karma/yağlı ya da aşırı yağlı ise; yağ kontrolü sağlayıp tüm gün boyunca parlamayı önlüyor. Yağlanan göz kapaklarıma kapatıcı ya da fondöten uyguladıktan sonra MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Illuminate 'i uyguluyorum akşama kadar milim yağlanma olmuyor. Ayrıca göz altlarınıza da uygulayabilirsiniz. Şeffaf pudra gibi iş görüyor. Tüm yüzünüze uygulayabileceğiniz gibi yağlı bölgeleri kontrol altına almak için bölgeselde uygulayabilirsiniz.

- Çok iyi bir makyaj sabitleyici, transparan yapıda olduğu için yüzümüzde görünmez bir tabaka oluşturup çizgilerin ve kusurların görünümünü azaltıyor.

Ürün 8gr, uzun süre yetecek bir ürün. Azıcık uygulamak yeterli hatta yağ kontrolü için sadece parlayan bölgelere uygulamak yeterli.

Ben uygulamayı Real Tecniques Setting Brush ile yapıyorum.

Mac Online ve Mac Mağazaları nda sürekli bulunan bir ürün. Ben kendi cildimin ihtiyaçları doğrultusunda lila renkli olan Illuminate'i seçtim. 4 farklı renkte ve özellikte çeşidi var.

MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Illuminate benim için olmazsa olmaz bir ürün. Biter mi bilmiyorum ama bittikçe alacağım kesin.

Login to comment

Follow us on