M.A.C Velvet Teddy Ruj

M.A.C Velvet Teddy Ruj

via

Kışın bordolardan sıkılıp nude tonlarda ruj arayışına geçicince makyaj konusunda beni benden iyi tanıyan Sevgili arkadaşım Şükrü MUA' ya danıştım. Öyle bir nude ruj istiyorum ki; mat yapılı olsun, buğday tenli ve esmerlere yakışsın ve saatlerce dudaklarımda kalsın dedim.

Nude ruj deyip geçmemek lazım nude renklerin ten ile uyumlu olması da önemli örneğin açık nude renkler bana hiç yakışmıyor. Sevgili Şükrü nokta atışı yaptı ve bana Velvet Teddy ruju verdi.

Haftanın son çalışma günü MAC Velvet Teddy (Matte) sizlerle...

Velvet Teddy aslında son dönemde oldukça ünlenen bir rujmuş, Kylie Jenner' ın makyaj artisti bu ruju kullandığını açıklamış ve rujun ünü tavan yapmış.

Velvet Teddy kesinlikle bir esmer ten ruju ! Esmerlerde müthiş bir duruşu var, açık tenliyseniz bu ruj sizde kahverengi duracaktır. Bana Kinda Sexy ruju unutturdu ki zaten Kinda Sexy bende zombie efekti yaratıyordu. Bence Kinda Sexy rujdan kat kat güzel bir renk. Günlük kullanıma uygun, hemen hemen her makyaja yakışan bir ton.

Velvet Teddy mat bitirişli bir ruj ancak Mac'in klasik mat rujları gibi değil uygulaması daha kolay. Yine de uygulama öncesi dudakları nemlendirmekte yarar var neticede bir mat ruj uyguluyoruz ve saatler geçtikçe dudaklar kuruyup çizgi çizgi görünebilir.

Buğday tenli ve esmerlere önerebileceğim güzel bir ruj. 6 saate kadar kalıcılığı var.

Emily' nin 211 numaralı dudak kalemiyle uyumlu bir ruj, uygulama öncesi dudaklarımı çerçevelemek için Emily 211 numaralı kalemi kullanıyorum.

M.A.C Mağazaları ve M.A.C Cosmetics Türkiye' den online olarak alabilirsiniz.

Login to comment

Follow us on