NARS Radiant Creamy Kapatıcı

NARS Radiant Creamy Kapatıcı

via

Makyaj ürünleriniz arasında göz altı kapatıcılarınız ayrılmaz bir parçanızsa NARS Radiant Creamy Concealer iyi bir alternatif olabilir.

M.A.C Pro Longwear kapatıcımı bir süre dinlendirip yeni yeni makyaj ürünleri deniyorum.

Bugün NARS Radiant Creamy Kapatıcı'yı tanıyarak başlıyoruz...

NARS Radiant Creamy Kapatıcı, kremsi yapıda fırçalı aplikatörü olan bir ambalaja sahip. Yoğun bir yapıda olmadığı için ister parmaklarınızla isterseniz fırçanızla kolay uygulama yapabiliyorsunuz. Hızlı sabitleniyor, derin çizgileriniz yoksa sizleri rahatsız etmiyor. Ancak kuru bir göz çevresine sahipseniz ve çizgileriniz varsa çizgilere dolup kuruyor. Bu pek hoş bir görüntü değil. Önlemek için göz çevrenizi iyi nemlendirmelisiniz ya da NARS Pore&Line Perfector baz üzerine uygulamalısınız. Böylelikle istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

Radiant Creamy kapatıcı son derece örtücü bir yapıya sahip, yumuşacık bir ürün kolay uygulama sağlıyor. Göz altlarındaki koyu halkaları nötrleyip, renk eşitsizliklerini yok ediyor ve aydınlık bir görünüm veriyor.

Ürün sünger aplikatörlü şeffaf bir ambalaja sahip. Bendeki renk Biscuit, sarı alt tonlu turuncuya dönük bir ton. Göz çevremi nötrleyip koyulukları kapatıyor. Aydınlık görünümden ziyade koyulukların kapandığı sağlıklı bir görünüm elde ediyorum.

Ben NARS Radiant Creamy Kapatıcı' yı Real Tecniques Deluxe Crease fırça ile uygulamayı seviyorum.

NARS mağazaları, Sephora Mağazaları ve online olarak Makyaj Trendi.com 'dan bulabilirsiniz.

Login to comment

Follow us on