(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Burberry - Rosewood Lip Glow

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Burberry - Rosewood Lip Glow

via

Günlerdir vampir filmlerinden çıkma bir şekilde aşırı sisli ve kapalı olan Ankara bugün oldukça güneşliydi ve bu, beni soğuğa rağmen bahar moduna sokmaya yetti, elim de bu parlatıcıya gitti! :)

Dudak parlatıcıları en az kullandığım ürün gruplarından biri, pek aram yok kendileriyle, şuan elimde sadece 4 gloss var ve biri de bu Burberry - Rosewood. Ve glosslara karşı sevgi beslemeyen biri olarak rosewood'u birçok defa kullandım, dikkatli bakarsanız çizgisi bile görünüyor.

Rosewood, pembe ve kahve karışımı, kahve demem gözünüzü korkutmasın çünkü dudaklarda asla kahve tonlu bir duruşu yok, en azından bende. Pigmentasyonu iyi ama çok da yoğun değil, aşağıdaki fotoğrafta bileğimde hem dağıtılarak sürülmüş, hem de direkt sürülmüş hallerini görebilirsiniz. Yandaki fotoğrafta dudaklarımda ise dağıtarak uyguladım, elde ettiğim renk dudaklarımdan daha güzel bir pembemsi nude.

Bu glossu tek başına kullanmayı sevdiğim gibi, beni bir miktar 'ölü gibi' gösteren fazla açık rujların üzerine kullanmayı da seviyorum, hem o açıklığı biraz kırıyor hem de açık rujlar dudak kusurlarını daha fazla vurgulayıp çizgilere dolabiliyor, onları düzgünleştiriyor, daha güzel gösteriyor. Aşağıdaki fotoğrafta fazla açık bulduğum bir rujun üzerine hafifçe rosewood geçtim, fena olmadı. :)

Burberry glosslar yapı olarak nasıl derseniz, kalın yapılı / yapış yapış glosslardan değiller. Hiçbir yapışkanlığı yok denilemez ama rahatsızlık verici miktarda asla değil, dudağınızda ağırlık hissetmiyorsunuz. Kalıcılığı bir gloss için gayet iyi, bir şey yiyip içmediğiniz sürece. Çizgilere dolmuyor, dudağımda ilk fotoğraftaki gibi gayet sorunsuz duruyor, 2. fotoğraf altındaki rujun çizgilenmesi. Mesela bir mac lipglass denemiştim ki kalın yapılıydı ve dudaklarımda hem çizgi çizgi hem de çok yapay duruyordu, varlığını, ağırlığını dudaklarımda hissedebiliyordum, bunun alakası yok.

Kısacası yapı olarak oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum ve bir sonraki parlatıcı tercihim muhtemelen yine Burberry'den olacak. Bu ürünün -bu renginin- makeupalley puanı 4.8, sadece 4 kişi yorumlamış olsa da %100'ü tekrar alırım demiş, ben de tekrar alırım açıkçası biterse. ^^

Bir de cafemakeup 'dan okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Ama netteki en güzel swatch bu bence, bir şöyle çekemedim. :)

Burberry'de ayrıca rosewood'un ruju ve farı da bulunuyor ki merak etmiyor değilim!

Umarım çok güzel bir gün geçirmişsinizdir!

Login to comment

Follow us on