Mac Diva Lipstick

Mac Diva Lipstick

via

Bu yıl tüm sonbahar / kış dönemini koyu rujlarla geçirdim diyebilirim. İtiraf ediyorum ki bu modanın geçmesini hiç istemiyorum. Baharın pastel tonlarına kendimi bırakmadan önce gidip Mac Diva Ruju aldım.

Diva, Mac'in efsanevi rujlarından birisi. Bir dönem yok satıyordu. Diva, bordonun en güzel en asil tonlarından birisi. Koyu renkli aynı zamanda kırmızı alt tonlu tam bir bordo. Mat yapıda ancak dudakları parça parça kurutan matlardan değil ama yine de uygulama öncesi dudaklara peeling yapmanız ya da diş fırçası ile fırçalamanızda yarar var. Mac Diva, kadifemsi duruş sağlayan mat rujlardan. Vamp hava katan cesaret isteyen bir ruj. Çok seviyorum.

Diva, bordo kelimesinin hakkını veren bir ruj !

'yı çok profesyonel uygulamak gerekiyor, hata kabul etmeyen bir ruj. Daha önceden Mac Divaşu yazımda tanıttığım Vino dudak kalemi ve Mac Nightmoth dudak kalemiyle çok uyumlu.

Birşey yiyip içseniz bile 7-8 saate kadar dudaklarınızda bozulmadan kalıyor. Sabah 7 gibi sürüyorum ve bir daha hiç dokunmuyorum.

Diva benim vazgeçilmez rujlarımdan oldu. Esmer tende inanılmaz hoş duruyor. Kırmızıdan daha çok dikkat çekiyor ve çaktırmadan 'dikkat dudak var' uyarısı yapıyor :)

Dudaklarımdaki duruşu ...

Vino dudak kalemi ile dudaklarımı çerçeveleyip ardından Diva 'yı uyguladım.

Login to comment

Follow us on