Estee Lauder Sensuous Nude Parfüm

Estee Lauder Sensuous Nude Parfüm

via

Parfüm konusunda alerjim nedeniyle çok seçiciyim. Beni rahatsız etmeyen zevkime uygun kokuyu bulunca onunla bir ömür geçirebiliyorum. Zaten uzun süre aynı parfüm kullanılması taraftarıyım. Koku hafızalarında 'işte bu onun konusu' tanımıyla kalmayı severim. Yıllardır çok severek Chanel Chance Eau Tendre kullanıyorum. Şu sıralar Chanel Chance kadar çok sevdiğim bir başka koku günün konuğu ! Estee Lauder Sensuous Nude ...

Estee Lauder Sensuous Nude, Sensuous serisinin 2011 yılında çıkardığı bir koku.

Sensuous Nude, pudralı, hafif, günlük kullanılabilecek çok kalıcı bir koku. Odunsu ortanyal bir koku zaten kullandığım tüm parfümler bu koku ailesinin mensubu. Odunsu kokular tenimde çok iyi duruyor.

Sabah erkenden 2 pıss sıkıp çıkıyorum akşama kadar tenimde kalıyor. Saçlarımda ertesi gün bile kokusunu hissediyorum. Alerjimi tetikleyip beni hapşuruk krizine sokmadı. Bu benim için çok önemli bir özellik.

ÜST NOTALAR: Sicilya Bergamotu, Baie Gülü, Mandalina, Karabiber


ORTA NOTALAR: Yasemin, Müge, Hindistancevizi, Bal


ALT NOTALAR: Sandalağacı, Amber, Misk, Güneş Çiçeği, Vanilya

Pembe, ten rengi üzerinde parmak izi efektleri olan şık bir şişesi var. Tam anlamıyla bir kış kokusu olduğunu düşünüyorum. Ama bu mevsimde de çok rahat kullanılabiliyor.

50 ml Fiyatı : 215 TL , 100 ml fiyatı : 284 TL

Estee Lauder Sensuous Nude, hem beyaz tene hem de esmer tene yakışan çok hoş bir koku.

Estee Lauder Sensuous Nude Parfümü, online olarak Estee Lauder'un web sitesinden ücretsiz kargo ve 2 adet seyahat boyu ürün hediyesiyle satın alabilirsiniz.

Login to comment

Follow us on