Maybelline Fuchsia Flash Ruj

Maybelline Fuchsia Flash Ruj

via

Bahar / yaz döneminde kullanmayı en çok seviğim rujlar canlı, parlak, neon tonlu pembeler. Onlardan birisi maalesef Maybelline'in ülkemizde bulunmayan bir serisinde yer alıyor. Maybelline Color Sensational Vivids rujlarından bahsediyorum.

Ünlü Maybelline Fuchsia Flash şuanda konuğumuz ...

Maybelline Color Sensational Vivids rujları tam anlamıyla ilkbahar / yaz trendini yansıtan canlı, göz alıcı ve neon renklerden oluşuyor. Aylar önce, dolar bu kadar yüksek değilken yurtdışı alışverişlerimden birisinde sipariş etmiştim. Fuchsia Flash şahane bir elektrik pembesi MAC Candy Yum-Yum ile çok benzer bir ruj. Hatta ciddi muadili.

Sık kullanılan 80'li yılların makyaj modasını yansıtan çok güzel bir pembe.

Fuchsia Flash , ambalajında görünen rengi birebir veren opak bir ruj. Sürümü kolay ve pratik. Şeffaf bir ruj değil pigmentasyonu çok başarılı. Dudakları örtüyor. İçeriğinde bal özleri olduğu için yoğun nemlendirme sağlıyor. Sürdükten sonra parlak saten bir görünüm elde ediyorsunuz.

Maybelline Fuchsia Flash rujun ambalajı çok güzel şık gümüş rengi tüpü ve parlak turuncu kapağı var.

İnce bir şekilde tek kat uyguladım.

Fuchsia Flash ' ın 2-3 saate kadar kalıcılığı var. Keşke bu serinin rujları ülkemizde satışa sunulsa seride yer alan 8 rengin hepsini alırdım. Süper pigmentli ve kremsi dokulu, uygulaması, dokusu herşeyi çok güzel.

7-8 $ gibi bir fiyata almıştım.

Login to comment

Follow us on