The Face Shop Lovely Me-Ex Peach Cushion Allık

The Face Shop Lovely Me-Ex Peach Cushion Allık

via

Baharın bu güzel gününe yakışır sevimli bir ürün günün konuğu! The Face Shop Lovely Me-Ex Peach Cushion Allık.

The Face Shop'un bir çok ürününde olduğu gibi allıkları da sevimli bir ambalaja sahip ve sıkıştırılmış pudra yapısında. Bendeki renk Peach Cushion, uçuk pastel bir şeftali tonu. Açık tenlilerde daha belirgin olup, benim esmer tenimde çok belli olmadı ancak yanaklara doğal bir ışıltı kattı.

Peach Cushion, turuncuya dönük çok hoş bir şeftali rengi. Çok yumuşak bir ton, herkesin sevebileceği tonlar arasında. Ancak kendini en iyi açık tenlilerde belli eder. Mat bir allık içinde hiç ışıltı yok. Taş bebek gibi etki veren bir ürün.

Allık, içinde pofidik pudra ponponu ile geliyor. İsterseniz bu ponpon, isterseniz fırça yardımıyla allığı uygulayabilirsiniz. Her iki yöntem de başarılı uygulama sağlıyor.

Makyaj tutkunu arkadaşlara şahane bir hediye olabilir hem ambalajı çok sevimli hem de renk tonları çok güzel. Doğal bitiriş sağlayan çok hoş bir allık. Sıkıştırılmış pudra gibi olması ve mat yapısı sayesinde yağlı ciltlilerin elinden düşüremeyeceği bir allık.

Serinin Peach Cushion dışında 4 rengi daha var. The Face Shop'un web sitesinden diğer çeşitleri inceleyebildiğiniz gibi siparişte verebilirsiniz. TıkTık ...

*Basın ü rünüdü r. Objektif yo rumla rımı içe ri r.

Login to comment

Follow us on