MAC In Extreme Dimension Lash Mascara

MAC In Extreme Dimension Lash Mascara

via

MAC'in hemen hemen tüm ürünlerini severek kullanırım geçmiş yazılarımdan da bilirsiniz bağımlısı olduğum ve tekrar tekrar aldığım ürünleri var. Ancak bu zamana kadar bir türlü MAC'in maskaralarıyla yıldızım barışmamıştı. M.A.C' ten kendime uygun bir rimel bulamadım derken kış aylarında MAC In Extreme Dimension Lash Mascara ile tanıştım.

MAC In Extreme Dimension Lash Mascara'yı açıkçası yine büyük beklentilerim olmadan aldım ama bu kez yanıldım :)

MAC In Extreme Dimension Lash Rimelin silikon yapıda sık taraklı bir fırçası var. Ancak dikkatli bakıldığında farklı tasarımda bir fırça olduğu görülüyor, taraklı yapıların arası 3 bant halinde ayrılmış. Bu sayede kirpikleri tek tek ayırıp taradığınız gibi yoğun maskara uygulaması da yapabiliyorsunuz.

İlk olarak taraksız bant kısımla uygulama yapıp kirpiklerinize yoğun olarak ürün alıyorsunuz sonra taraklı kısımla ürünü kirpiklerinize sürüyorsunuz. Tarama işlemiyle ürün dipten uca yayılıyor ve kirpikler kalkık uzun bir görünüme sahip oluyor. Fırçanın düz kısmı ile alt kirpiklerinize rahat uygulamalar yapabiliyorsunuz.

2 kat uygulamanız yeterli hem siyah hem yoğun görünüm sağlıyor. Kat sayısını abartırsanız topaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Fırçaya çok yoğun ürün geldiği için kat sayısı arttıkça olumsuzluklar yaşayabilirsiniz.

MAC In Extreme Dimension Lash Maskara, uzun siyah kirpik isteyenlerin favorisi olacaktır. Çok yoğun hacim sağlamıyor, tek kat kullanarak doğal görünüm elde edebilirsiniz. Zaten hacimli kirpikleriniz varsa ekstra uzunluk ve siyahlıkla takma kirpik etkisi yaratıyor. Kirpiklere ağırlık yapmıyor. Ben çok beğendim.

Temizlemesi kolay, Garnier Bioderma gibi makyaj temizleme sularıyla bile çıkarabiliyosunuz.

Kirpiklerimde iki kat uygulanmış halini görüyorsunuz...

Mac Mağazalarından veya Mac Türkiye'nin web sitesinden online olarak sipariş edebilirsiniz.

Login to comment

Follow us on