Turuncu! MAC Morange | Naslii ♥ Makeup

Turuncu! MAC Morange | Naslii ♥ Makeup

via

Cumartesiyi; yani haftanın en güzel günlerinden olan bugünü yılın trendi turuncu ile karşılamak istedim! Turuncu renk; bu sene makyajda altın çağını yaşıyor!

Hafif ama kusursuz yapılmış bir ten makyajı ( yanaklarda bol ışıltı,ama belli belirsiz allık/bronzer), gözlerde sadece rimel (belki çok göze batmayan ışıltılı açık renk bir far ile eyeliner) ve dudaklarda tupturuncu bir ruj! Podyumların da en dikkat çeken makyajlarından biri bu sene turuncu dudaklar idi. Doğru ve kusursuz bir makyaj ile siz de çok rahatlıkla turuncu ruj trendini yakalayabilirsiniz.Turuncunun verdiği enerjiyi o gün kesinlikle hissedeceksiniz. Madem bu renk bu kadar patladı; ben de elimde turuncu renk ne var ne yok bir bakayım dedim. Biraz iddialı tona sahip olduğu için elimde pek de fazla ürün çıkmadı. O yüzden bugün sizi turuncunun 50 değil 2 tonu ile tanıştırmak istiyorum;)

MAC Morange; Bendeki Pro Lip Palette turuncu serisinden . Yapısı Amplified Creme olarak geçiyor;haliyle oldukça yumuşak-kremsi ve ne ışıltılı ne mat tam kararında bir yapısı var. Dudağı hemen örtmüyor,birkaç kat uygulamak lazım. Ancak renk tonu harika! Ben buradayım diye bağıran neon bir turuncu. Dudak kalemi ile birlikte kullanıldığında veya doğru teknikle uygulandığında kalıcılığı ortanın üzerine çıkıyor. Yerini tutacak daha uygun fiyatlı bir alternatif bulamadım,gerçekten güzel! Esmer-beyaz her tene yakışacak bir tonu var.

Golden Rose 128; Yapı olarak Mac'e benzese de kalıcılık ve renk verme açısından biraz sönük kalıyor.Dudaktaki kusurları belli eden bir yapısı var. Esmerlere yakışacağını pek düşünmesem de; beyaz tende gayet güzel duruyor.Rengi yumuşak gibi durmasına rağmen bu da aşırı özenli makyaj gerektiren bir ruj.

Sanırım Maybelline Coral Fever 416 no ile de daha uygun fiyata turuncu rujla makyaj trendini yakalamanız mümkün. Ama tek bir turuncum olsun çok iyi olsun derseniz Mac Morange derim.

Sizin turuncu ruj tavsiyeleriniz var mı?

Login to comment

Follow us on