MAC Heroine Lipstick

MAC Heroine Lipstick

via

M.A.C 'in Reel Sexy Koleksiyonu'nda çıkan ruj, alternatif duruşuyla makyaj dünyasını sallamıştı. Sonra bir kayboldu pir kayboldu taa ki geçen ay yeniden çıkana kadar.

Az çok beni tanıdıysanız alternatif ve iddialı renklerin hayranı olduğumu bilirsiniz. Heroine ruju alacağım da tahmin edilmiştir.

, Mac'in sürümü zor olmayan mat yapıdaki rujlarından. Kolay uygulanıyor ve dudakları kurutmuyor. Ama ben yinede uygulama öncesi lip balm sürüyorum. Saten bitirişi var.

Çok kalıcı bir ruj, ciddi anlamda kalıcının sözlük anlamına uygun! Sabah 07:00 sularında sürdüm, kahvaltımı yaptım birşeyler içtim sonra yine bişeyler yedim içtim saat 12 'de hala dudaklarımdaydı. Abartmış gibi olmayım ama akşam makyajımı çıkarırken bile dudaklarımdaydı. Kalıcılığı çok başarılı.

Heroine , iddialı bir mor. Mavi alt tonlu pembeye dönük koyu bir mor. Soğuk bir ton. Hem esmerlere hem de açık tenlilere yakışacak kadar iddialı bir ruj.

İşte dudaklarımdaki duruşu ...

Farklı bir ışıkta yansıması ...

Mac Heroine kesinlikle özel bir ruj, bu tarz renkleri seviyorsanız bence makyaj çantanızda olmalı. Size en yakın Mac Mağazası na gidip deneyip duruşunu görmelisiniz.

Göz makyajınızı hafif tutarak ruju uygulayabilirsiniz veya siyah eyeliner ile dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Hafif tonlu mat pembe allıklar Heroine ruj ile çok yakışıyor. Ayrıca gibi bordoya dönük dudak kalemlerini Heroine ruj ile kullanarak ombre duruş elde edebilirsiniz.

Mac Cosmetics Türkiye'nin web sitesinden ücretsiz kargo seçeneğiyle online olarak sipariş edebilirsiniz. Tıktık ...

Login to comment

Follow us on