Yves Rocher Grand Rouge Ruj - Rose Somptueux

Yves Rocher Grand Rouge Ruj - Rose Somptueux

via

Yves Rocher'den son günlerde severek kullandığım bir ruj günün konuğu.

Yves Rocher, bu serideki rujları ultra yoğun renkli kalıcı ruj olarak adlandırıyor. Doğru bir tanımlama olmuş çünkü pürüzsüz bitiriş sağlayan opak yapıları var. Kolayca sürülebiliyor ve dudaklarda yoğun yumuşaklık, nemlendirme sağlıyor. 5 saate kadar kalıcılığını test ettim.

Yves Rocher Grand Rouge Koleksiyonu'ndaki rujlar, Rose Gold tonlarında asil duran hoş bir ambalaja sahip.

İçeriğinde; kamelya yağı, organik susam yağı, soya ve E-vitamini bulunuyor. Uygulaması kolay, yumuşak yapılı bir ruj.

Grand Rouge Koleksiyonu' nda tam 18 farklı renk bulunuyor. Canlı mercanlardan, dikkat çekici pembelere, tamamlayıcı nude ve kırmızıya kadar bir çok zevke uygun renk bulunuyor.

Rose Somptueux ( İhtişamlı Pembe ), parlak görünümlü gül kurusu rengi. Koyu bir ton değil orta tonda bir gül kurusu. Nemlendirme özelliği çok yüksek olduğu için dudaklar pürüzsüz ve canlı görünüyor. Severek kullandığım tonda bir ruj. Daha yoğun uygularsanız renk biraz daha koyulaşıyor.

Keşke Grand Rouge koleksiyonundan başka renklerde alsaydım, opaklığı, kalıcılığı ve duruşu çok güzel. Benim gibi gün içinde ruj tazelemeyi sevmeyenlerin ruju ! Sabah sür çık, saatlerce dudağında kalsın ve kurutmasın...

Fiyatı : 44.90 TL ( şuanda indirim var 32.90 TL 'ye alabilirsiniz. )

Şuan indirim varken; mağazada görüp denediğim 2 rengi daha almak iyi bir fikir ! 42 Coral ve 23 Deep Purple renklerini de almayı planlıyorum.

Yves Rocher'nin web sitesinden Grand Rouge Koleksiyonu'ndaki rujları detaylıca inceleyip online olarak sipariş verebilirsiniz veya en yakın Yves Rocher Mağazası na gidip renkleri uygulayarak teninize en çok yakışanı alabilirsiniz.

Login to comment

Follow us on