MAC Pleasant Patentpolish Dudak Kalemi

MAC Pleasant Patentpolish Dudak Kalemi

via

MAC Cosmetics, 2014 bahar koleksiyonlarından 'M.A.C Patentpolish Lip Pencils' ile benimde kalem rujlarım var dedi. Kalem ruj diyince aklıma, opak mat yapıda ürünler geliyor. MAC Patentpolish kalemler aksine yarı opak ve parlak yapıda. Clinique' in Chubby Stick'lerini anımsatıyor.

Alışılmışın dışında MAC Patentpolish kalemler tombul yuvarlak uçlu. Avon, Nars gibi Mac'te siyah gövdenin alt kısmında kalemin renginin göründüğü bir ambalaja sahip. Onlardan farkı boyu daha kısa ve tombul.

'M.A.C Patentpolish Lip Pencils' her tene uyabilecek renklere sahip, tam 12 farklı rengi var.

Her zamanki gibi tercihimi kırmızı ve tonlarından yana kullandım. Bendeki renk Pleasant ...

Pleasant, pembeye dönük şeffaf, parlak bir kırmızı. Çilek yemişsinizde dudaklarınızda kırmızılık kalmış gibi bir renk. Yarı opak yapıda soğuk tonlu yumuşak parlak bir kalem ruj. Parlaklığı ıslak görünümlü değil, yarı parlak diyebiliriz. Pleasant, tam olarak yaz rengi, kolay uygulanıyor ve dudakları nemlendiriyor. 2-3 saate kadar kalıcılığı var çok uzun dayanmıyor. Gün içinde bir kaç defa tazelemeniz gerekebilir. Pratik kullanımı var, dudak kalemine ihtiyaç duymadan düzgün uygulama yapılıyor. Ben bu serinin özellikle tatilde çok işe yarayacağını düşünüyorum.

Bence olmazsa olmaz bir ürün değil. Haftasonu Bobbi Brown'ın kalem rujlarını denedim onların performansları çok iyi hem mat, hem yoğun renk veren hemde yumuşacık yapıları var. Renk Skalası da gayet başarılı. Elimde bir sürü benzer renkli ruj olduğu için almadım ama ihtiyacınız varsa sizlere önerebilirim. Gidip renkleri denemelisiniz.

Login to comment

Follow us on