(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Essie - Wicked

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Essie - Wicked

via

Son zamanlarda sevdiğim bloglarda 'Chanel - Rouge Noir' ojeyi görüp çok da beğeniyorum. Hatta elimde neredeyse birebir bir renk olmasa almayı da düşünürdüm. Benim gibi rouge noir'yı çok beğendiyseniz ancak daha uygun fiyatlısını arıyorsanız, Wicked çok güzel bir alternatif.

Wicked, kapalı ortamlarda siyaha yakın görünen, çok çok koyu bir kırmızı. İşin güzel tarafı, siyaha çok yakın göründüğünde bile siyah olmadığı belli. Ki ben pek siyah oje insanı değilim, çekmecemde hiç düz siyah yok, bu siyaha en yakın ojem. Çok zengin, karakterli, çekici bir ton. Daha aydınlık, özellikle güneşli ortamlarda kırmızılığını görebiliyorsunuz. Fotoğraflarda her şeyi olduğu gibi yansıtmak zor, bu kadar olabildi. Bir de güneş ışığında çekebilsem iyi olacaktı ama. :-)

Wicked, kusursuz bir yapıya sahip. 2 katta tamamen opak, sürümü güzel, fırçası geniş ve yassı, kuruma süresi olarak da sorunsuz.

Son olarak, o kadar renk arasında wicked'in ilgimi çekmesi şundan, Essie standında kocaman aşağıdaki fotoğraf vardı. Çok çekici görünmüyor mu? :-)

Essie - Wicked'ı Boyner ya da YKM'lerdeki Essie standlarında 19.90TL'ye bulabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ediyorum!

Login to comment

Follow us on