(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Hayal Kırıklığı #1 | Nars - Strada Far

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Hayal Kırıklığı #1 | Nars - Strada Far

via

Aldığım ürünlerde çok fazla hayal kırıklığı yaşamam çünkü öncesinde araştırıp, okuyup öyle seçerim alacaklarımı. Ancak bazı ürünler oluyor ki standda görüp bayılıyorum, araştırmaya ihtiyaç duymadan 'harika görünüyor' diyerek alıyorum. İşte Strada bu gruptan. Nars standında gördüm, parmağıma sürdüm, BAYILDIM ve aldım.

Bu defa bayıldığım far ne toprak tonları ne de doğal. İçerisinde sürüyle minicik altın ışıltılar bulunan bir lila, mavi tonlu mor. Strada'yı çok özel gösteren şey içerisindeki ışıltıları, altın ışıltıların farın ana rengiyle uyumu inanılmaz görünüyor kabından. Renkli farlarla çok işi olmayan beni bile kendine hayran bırakmıştı, hala baktıkça biraz bırakıyor.

Farı tanımasam aşağıdaki fotoğrafa bakıp almaya koşabilirdim! :-P

ürün göz kapağına sürdüğünüzde kesinlikle kabındaki ya da parmağınızda denediğinizdeki gibi durmuyor! Altın ışıltıları neredeyse tamamen kayboluyor, soluk, cansız bir lilaya dönüşüyor. İçinde nokta nokta altın ışıltı değil de parmağımdaki gibi yansıma göreceğimi düşünüyordum, alakası olamadı, çok düz ve cansız duruyor!

Üst ikili tek kat, en alttaki ise 2 kat uygulanmış hali.

Ürünü birkaç şekilde denedim, UD primer potion ile, Too Faced shadow insurance baz ile, The Balm put a lid on it ile, altın tonlu bir farın üzerine, mor bir farın üzerine... Hiçbir şekilde kabındaki ya da parmağımdaki görüntüye yaklaşamadım ne yazık ki. Başka şekillerde uygulamalarla daha iyi sonuçlar alınır mı bilmiyorum ancak bu fiyattaki bir far için bu kadar çabalamanız gerekmemeli kesinlikle.

Hakkında birçok yorum okudum ve hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz, evet. Ama elinizde bu ürün varsa, bazı arkadaşlar göz altına kirpik dibine uyguladığında güzel sonuçlar elde etmişler, öyle deneyebilirsiniz. Pek benlik değil.

Ne yazık ki hiç beklediğim gibi çıkmadı, tavsiye etmiyorum, bu fara para verene kadar Nars'tan alınabilecek çok çok daha başarılı ürünler var!

Mutlu bayramlar dilerim, sevdiklerinizle beraber.

Login to comment

Follow us on