(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Maybelline Color Tattoo Krem Farlar

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Maybelline Color Tattoo Krem Farlar

via

Herkesin ilk bahsettiği şeyden en son bahsetmek gibi olmasın, bugün Maybelline'in Color Tattoo krem farlarından 4 tanesini tanıtacağım. :-)

Eternal Gold , Pink Gold, On and On Bronze ve Parmanent Taupe.

Aralarından favorimi tahmin edebiliyor musunuz?

On and On Bronze, tabii ki. :-) On and on bronze, içerisinde çok güzel ışıltıları olan bir bronz-kahve. Sıcak tonlu. Tek başına göz kapağında güzel duran renklerden. Pigmentasyonu yoğun, birçok defa kullandım aslında ama kabında çok az kullanılmış gibi duruyor. :-) Bu ürünü baz olarak kahverengi göz makyajlarınızın altına kullanabileceğiniz gibi, tek başına da kullanabilirsiniz, ben tek başına kullanıyorum. Altına baz da kullanmıyorum, saatlerce göz kapaklarımda çizgilenmeden duruyor ki krem farlar için her zaman bulunamayan bir özellik bu. Kısacası tonu çok güzel, pigmentasyonu zengin, kalıcılığı da iyi bir ürün. Tavsiye ediyorum.

Permanent Taupe 2. favorim. Kabındaki hali de, swatchları da çok güzel görünmese de bence oldukça hoş bir tonu var, göz kapağında çok güzel duruyor, hafif bir gölgeyle oldukça güzel, mat bir göz makyajı elde edebilirsiniz. Benim tercihim genelde açık + ışıltılı tonlar olduğu için bununla makyaj yaptığımda farklı hissediyorum, hoş bir değişiklik oluyor. :-)

Eternal Gold 'a laflar hazırladım. :-P Bunu aldıktan çok çok kısa bir süre sonra ürün kurudu! Biraz üstünü kazıdım düzelsin falan diye ama yok, kuru, parmağa homojen bir şekilde gelmiyor, göz kapağına homojen dağılmıyor. Aşağıda kolda swatchlarında net olarak görebilirsiniz, bazı yerleri topak topak duruyor. Üzerine far sürerseniz onu da kötü, topaklanmış gibi gösteriyor. Doğru düzgün kullanamadım bile. Hiç memnun kalmadım, ya renk sorunlu ya da benimki sorunlu çıktı bilemiyorum. Çeşitli yöntemler varmış kurumuş krem farları yola getirmek için, mikrodalga vs., ancak bu ürün hakkındaki görüşlerimi değiştirmeyecek, aldıktan bu kadar kısa süre sonra kurumamalı bir ürün...

Pink Gold. Bu yaz birçoğumuzun heyecanla aldığı renk. :-P Çok seveni olduğunu biliyorum, ama ben çok sevmedim. Her şeyden önce bir on and on bronze gibi pigmentli değil. İkincisi kalıcılığı daha düşük. İlerleyen saatlerde hafif de olsa dağılabiliyor. Ve son olarak, rengi elde kolda çok güzel dursa da ben kendime yakıştırabildiğimden emin değilim. Yani hoş, kötü değil ama nasıl söyleyeyim, 'bugün pink gold sürmeliyim!' olmadım hiç. Ama bu tonda bir renk arıyorsanız bakabilirsiniz tabi, altına bazla sorunsuz kullanılabilir yine. Gerçi bu ürünle ilgili hoşlandığım bir nokta var, Mac - Expensive Pink farın altına çok güzel bir baz oluyor. :-)

Son olarak renkler. Büyütüp daha net görebilirsiniz. Özellikle Eternal Gold'un homojen dağılmaması, bazı yerlerde topak topak olması çok net görülebiliyor.

Kısacası, on and on bronze ve permanent taupe'dan çok hoşlanmakta, pink gold'a pek bir şey hissetmemekte ve eternal gold'a uyuz olmaktayım. :-P

Sizin favorileriniz hangisi Color Tattoo'larda?

Login to comment

Follow us on