MAC Stereo Rose MSF

MAC Stereo Rose MSF

via

Son günlerde yanaklarımdaki doğal ışıltının kaynağı MAC Stereo Rose Mineralize Skinfinish.

Aslında MAC' in MSF' lerinin büyük hayranı olduğumu da buradan belirtmeliyim. Yıllardır olmazsa olmazım ' Soft & Gentle' aydınlatıcım, yakında tanıtacağım olağanüstü bronzer ' Give Me Sun' ve yıllardır severek kullandığım pudram ' Medium Plus' bunlara örnek.

MAC Stereo Rose Mineralize Skinfinish'le ilk olarak bir kaç sene önce tanıştık. Ancak sınırlı sayıda satışa çıktığı için ben dahil bir çok makyaj sever ürünü kaçırdı.

Bu yıl biraz değişmiş olarak ' A Fantasy of Flowers ' Koleksiyonu ile yeniden sınırlı sayıda raflarda yerini aldı. Stereo Rose çok ünlü ve makyaj camiasında sansasyon yaratan bir ürün çünkü makyaj dolabımızda joker olarak nitelediğimiz yardımcılardan. Ben genellikle allık olarak kullanıyorum. Ten ayrımı gözetmeksizin hem esmer hem de açık tenlerde ayrı güzellikte duran bir ürün.

Açık tenlilerde kendini daha çok belli edeceği gibi esmerlerde cilde hafif renk verip, ışıltı katarak sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Bronz tene, Fix+ ile ıslattınız fırçanızla uygulama yaparsanız daha metalik, ıslak gibi hoş bir yansıma elde edebilirsiniz. Tatile giderken mutlaka yanıma alacaklarım arasında ! Yanaklarıma güneş öpücüğü etkisi yaratsın istiyorum.

Mercana dönük pembe-şeftali rengi. Toz toz görünmüyor kadife gibi duruşu var.

Azıcık uygulamak sağlıklı görünmek için yeterli. Aydınlatıcı kullanmaya gerek kalmıyor. Ben bu tarz ürünleri uygularken Real Tecniques Core Collection'da yer alan Contour Brush'ı kullanıyorum. Koca yanaklı değilseniz ya da burnunuza yakın bölgede gözenekleriniz varsa allık uygulamak için bu fırça en iyisi.

Uzun süre rahatlıkla kullanılabilecek büyük boyutlu, standart M.A.C Msf gramajına sahip.

Hala bulunuyor mu emin değilim ancak Mac Türkiye' nin web sitesini ara ara incelemenizde yarar var.

Login to comment

Follow us on