Yeni Başlayanlar İçin Giorgio Armani Cosmetics

Yeni Başlayanlar İçin Giorgio Armani Cosmetics

via

İlk defa Giorgio Armani Cosmetics ile tanışacaklara ya da benim gibi şehrinizde Giorgio Armani satılmıyorsa online olarak satın alacaklara yardımcı olmak üzere ' Yeni Başlayanlar için Giorgio Armani Cosmetics' yazısı hazırladım. Kendi deneyimlerime dayanarak ilk hangi ürünleri denemelisiniz, olmazsa olmaz ürünler hangisi bunları kaleme aldım.

Giorgio Armani makyaj ürünleri, High End olarak nitelendirilen kategoride yer alıyor. Siyah, asil ambalajları, ünü makyaj & kozmetik camiasını kaplayan ürün yelpazesi var.

Giorgio Armani; nasıl bir cilde sahip olursanız olun cildinize uygun grubu seçtiğinizde kusursuz görünümü hedefliyor. Eğer sizlerin de tercihi kusursuz ama makyaj yok gibi hafif bir cilt ise Giorgio Armani ten ürünlerini denemelisiniz.

Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up Fondöten ; Armani Beauty' nin Allure ödüllü ten makyaj ürünü. Ağır cilt kusurlarını kapatıcı nitelikte bir ürün değil ama cildinizde çok fazla sorun yoksa uyguladığınızda mükemmel görüntüyü yakalıyorsunuz. En doğal halinizle kusursuz görünüyorsunuz. Fondöteni uyguladığım günlerde hatrı sayılır markaların makyaj artistleri bile cildime hayran kalıp ürünü soruyor. O kadar hafif bir ürün ki cildinizde makyaj olduğunu unutuyorsunuz. Teninizin kusursuz yansıması gibi duruşu var ve uzun süre kalıcı.

Likit kıvamlı, serum gibi bir fondöten uyguladıktan sonra pudralı bir kıvama geçiyor. Kapağı damlalık şeklinde. Yaz aylarında kullanıma çok uygun çünkü incecik bir yapısı var. Fondöteni ayrı bir yazıda detaylıca anlatacağım çok özel bir ürün. Maske gibi kalın fondötenlerin ardında kalan bir cilt istemiyorsanız tercih edebilirsiniz. Tüm cilt tiplerine ve günlük kullanıma uygun, aşırı yağlı ciltlerde gün içinde T bölgesinde parlama olabilir ama bir transparan pudra ile bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Paraben içermiyor.

Giorgio Armani Maestro Eraser Kapatıcı : Neredeyse tüm ömrü hayatımızı iyi bir kapatıcı arayışıyla geçiriyoruz. Basacağım parayı alacağım en iyi kapatıcıyı diyorsanız, hemen gidin ve Giorgio Armani Maestro Eraser Kapatıcı yı alın. İncecik bir ürün, göz çevresini nemlendirip yumuşacık yapıyor. Göz çevresindeki koyu görünümü dengeliyor ve aydınlık bir duruş sağlıyor. Çizgilerin belirginliği azalıyor. Ciltle hemen bütünleşiyor ve yine varlığını unutuyorsunuz.Yazımın en altında Giorgio Armani ürünlerinin satış noktalarını yazdım, eğer yolunuz düşerse mutlaka denemelisiniz. Denemeyen bilemez bu güzelliği.

Kimimiz detaylıca makyaj yapmayı sevmeyiz sadece göz altımızı kapatır güne devam ederiz, işte bu doğal bitiriş için Giorgio Armani Maestro Eraser Kapatıcı biçilmiş kaftan !

Giorgio Armani Lip Maestro : Geçtiğimiz haftalarda ben 400 ve 500 numaralı renklerini tanıttım. 400'ü hatırlamak için tıktık... 500 numarayı hatırlamak için tıktık ...

Rujunuzu sürüp akşama kadar öylece dursun istiyorsanız Lip Maestro'lardan, sürekli kullandığınız teninize yakışan bir renk seçip keyfinize bakmalısınız. Fiyatı : 95 TL

Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara : Pazartesi tüm detaylarıya şu yazımda anlattım. Yine ödülleri toplamış başarısı dillerden dillere dolaşan bir maskara. Ben pratikliği severim benim maskaram kirpiklerimi hem uzatsın, hem kıvırsın hem de ekstra dolgunluk versin diyorsanız tercih etmelisiniz. İyi bir maskara arıyorsanız bu arayış esnasında yanlış seçimlerle onca parayı çöpe atmayın kirpik yapınıza ve beklentinize uygunsa bence Eyes To Kill maskarayı deneyin.

Giorgio Armani Fluid Master Makyaj Bazı : Genellikle özel günlerde kullandığım bir ürün. Günlük makyajımda pek fazla baz ürün kullanmıyorum. Özellikle kuru, kuru/karma ve normal cilde sahipseniz cildinizin daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Üzerine makyaj yaptığınızda pul pul, kabuk kabuk duruşu engelliyor. Fondöten kolayca uygulanıp daha kalıcı oluyor.

Piyasadaki diğer benzerlerine göre en iyi performansa sahip ürün. Öncelikle sivilcelenme ve hassasiyet yapmıyor, tüm gün cilde nem veriyor, ürünler üzerinde kolayca kayarak uygulanıyor ve esşit dağılıyor. Gün boyu pürüzsüz görünüyorsunuz. Gözenekleri küçültüp belirginliklerini azaltıyor böylelikle ışıltılı ürünleri bile rahatça kullanıyorum. T bölgenizde yağlanma problemi varsa çok fazla uygulamamalısınız. Çok uzun süre yetecek kadar bereketli bir ürün.

Giorgio Armani Luminous Silk Pudra : Patentli Microfill teknolojisiyle üretilmiş en güzel mat bitirişli hafif pudralardan. Ölü matlığı değil canlı ve sağlıklı görünüm veren doğal mat bir yapıda. Çok profesyonel bir ürün. Yine yüzünüzde olduğunu hissetmeyeceğiniz bir ürün. İncecik yapısı var.

Fondöten kullanmadan tek başına kullanabileceğiniz gibi fondötenle ya da cc- bb tarzı ürünlerle birlikte de kullanabilirsiniz. Fırça ile ince uygulama yapılabiliyor. Sivilcelenme, alerjik reaksiyon ve hassasiyet yaratmıyor. Çok kusurlu bir teniniz yoksa bu pudra cildinizi bebek gibi gösteriyor.

Rouge D Armani : Giorgio Armani'nin tüm ürünleri gibi rujları da akıllarda ve tende olağanüstü iz bırakanlardan. Sürüldüğü an dudakların kusurlarını gizliyor ve hızla nemlendiriyor. Sabah erken sürüyorum yaklaşık 7-8 saat çıkmıyor. Bende her makyaja uyan Pink 506 numaralı nude-pembe bir rengi var. Özellikle en sık kullanabileceğim ve her makyaja uyacak bir renk seçtim. Ambalajı çok başarılı, manyetik kapağı var ruj ve kapak birbirine yaklaştığında çekiyor ve kapanıyor. Çantanızda taşırken acaba açılır mı derdi yok :) Önümüzdeki haftalarda detaylı görselleriyle yazacağım.

Giorgio Armani markasında nice değerli ürünler var. Seçmesi gerçekten zor. Ben kendi deneyimlerimle umuyorum yardımcı olabilmişimdir.

İstanbul'da yaşıyorsanız Giorgio Armani Ürünlerine; Sevil Parfümeri İstinyePark, Akmerkez, Nişantaşı, Şaşkınbakkal, Brandium, Zorlu ve Aksaray mağazalarından ulaşabilirsiniz. Tüm ürünleri buralarda görüp, deneyebilirsiniz. İstanbul dışında yaşıyorsanız Sevil Parfümeri' nin web sitesinden online olarak ürünleri alabilirsiniz.

Yeni başlayanlar yazı dizim devam edecek.

Login to comment

Follow us on