Yves Rocher Protectyl Güneş Sonrası Serisi | Makyaj Blogu ve Kozmetik

Yves Rocher Protectyl Güneş Sonrası Serisi | Makyaj Blogu ve Kozmetik

via

Sımsıcak bir temmuz gününden herkese merhaba !

Tatilde severek kullandığım güneş ürünlerini sizlerle paylaşacağım öncelikle benim için en önemli ürün grubu olan 'güneş sonrası' kremleri ile başlıyorum.

Yves Rocher Protectyl Vegetal Güneş Sonrası Serisi

Yves Rocher Protectyl Vegetal Güneş Sonrası Serisinden iki ürün tatilde beni en çok rahatlatanlar arasında oldu. Güneş sonrası ürünleri serin bir ortamda bekletmeyi seviyorum. Otelin mini buz dolabı büyük yardımcım oldu. Deniz ya da havuz sonrası duşumu aldıktan sonra ürünleri serin serin cildime uyguluyorum rahatlatıcı bir his bırakıyor.

Yves Rocher Protectyl Vegetal Güneş Sonrası Serisi'nde Sprey formda olan Bronzluğu arttıran yatıştırıcı güneş sonrası süt, krem kıvamında Güneş Sonrası Yatıştırıcı Süt ve Freahlatıcı Jel yer alıyor. Jel hariç diğer iki ürünü alıp kullandım. İki ürününde harika koktuğunu söylemeliyim. Teninizde kalıcı hoş bir koku bırakıyor. Mis gibi Tahiti Monoi çiçeğinin parfümü kokuyorsunuz. Aslında ürünlerden sadece birini almanız da yeterli sprey olanı mı yoksa kremsi yapıda olanı mı rahat kullanıyorsunuz ona göre seçim yapabilirsiniz. Etki olarak her ikisi de aynı. Ben tatil dönüşü özellikle duş sonrası vücudumu nemlendirmek ve soyulmaları önlemek için bu tür ürünleri kullanmaya devam ediyorum o nedenle ikisini birden aldım.

İçeriğinde Aloe Vera bulunduğu için güneşlenme sonrası alev gibi yanan ve kızaran tene çok iyi geliyor. Ben sıklıkla sprey olanı kullandım. Plaj dönüşü buzdolabında beklettiğim ürünü kollarıma, bacaklarıma, sırtıma, göbeğime ve yoğun olarak diz kapağı, ayaklarım ve omuz başlarıma uyguladım. Güneşin kuruttuğu tenimi anında nemlendirip yumuşacık olmasını sağladı. Hemen emiliyor. Yapış yapış bir his bırakmıyor. Eğer ki güneşte fazla kalıp yanık acısı çekiyorsanız ciddi anlamda ağrıyı alıp ferahlatıyor.

Yves Rocher Protectyl Vegetal Yatıştırıcı Güneş Sonrası Süt; Beyaz renkli tipik güneş sonrası ürünleri gibi losyon kıvamında bir krem. Şuanda indirimde ve fiyatı 15 TL

Yves Rocher Protectyl Vegetal Bronzluğu Arttıran Yatıştırıcı Güneş Sonrası Süt ise daha likit yapıda ve sprey şeklinde uygulaması olan pembemsi renkli bir ürün. Şuanda indirim kapsamında değil fiyatı 29.90 TL

Yakın zamanda tatile gitmeyi planlıyorsanız, bütçenize uygun herhangi birini alabilirsiniz. Uygun fiyatlı etkili ve mis gibi kokan bir ürün. Detayları inceleyip sipariş vermek için Yves Rocher' nin web sitesine göz atabilirsiniz.

Login to comment

Follow us on