Yves Rocher Youthful Glow Fondöten

Yves Rocher Youthful Glow Fondöten

via

Yves Rocher'nin Youthful Glow Serisi bence markanın en başarılı ürünlerini içeriyor. Nisan ayında Pudra ve Fondötenini aldığım seri, yazın en çok kullandığım ürün grubuna girdi. Bugün Yves Rocher Youthful Glow Fondöten günün konuğu !

Göz Kamaştıran Kusursuz Ten Fondöten olarak adlandırılan ürün, yazın fondöten kullanmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. Saten yapıda, glowy denilen canlı görünüm veren parlaklıkta, mat bitirişli bir ürün. Mat bitirişli ancak klasik mat yapıdaki fondötenler gibi donuk bitirişli değil. Ben yapısını Chanel Perfection Lumiere Velvet' e benzettim hatta Chanel ile karşılaştırılabilir benzerlikte. Tek fark Chanel biraz daha mat bitirişe sahip.

Yves Rocher Göz Kamaştıran Kusursuz Ten Fondöten 6 farklı renge sahip. Hem sarı alt tonlu ciltler için hem de pembe alt tonlu ciltler seçenekler var. Benim rengim Beige 300, NC 40'a yakın bir ton. Tam olarak tenimle aynı renk, ne açık ne de koyu tam hafif bronz ten rengimde bir ton! Beige 300 sarı alt tonlu bir renk.

Ürün kremsi yapıda kolayca sürülüp, dağıtılabiliyor. Ben en çok Real Tecniques Expert Face ve Sigma F80 fırça ile uyguluyorum. Tenle hemen bütünleşip, yokmuş gibi duruyor. İncecik yapısı, orta kapatıcılığı var. Yüzümdeki ince çizgileri ve gözenekleri çok güzel kapatıyor ve aydınlık bir görüntü sağlıyor. Nemlendirici etkisi olduğu için kuru, kuru/karma ve karma ciltliler rahatlıkla kullanabilir. Yağlı ciltler için çok uygun olduğunu düşünmüyorum gün içinde parlama ve yağlanma sorunu yaşayabilirler. Ben fondöteni uyguladıktan sonra T bölgeme transparan pudra uyguluyorum.

Yves Rocher Göz Kamaştıran Kusursuz Ten Fondöten, Şam gülü ve Muskat gülü özleri içeriyor. Bu özler cilde gençleştirici etki sağlarken tenin pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.

Fondötenin şişesi çok hoş. Rose Gold pompalı bir kapağı var. Kapağı çevirerek kilitleme şansınız var, böylelikle ürünü yanınızda da taşıyabiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsan geçen sezon yayınlanan Çalıkuşu dizisinin makyajlarında bu fondöten kullanılıyordu.

Ürün 30 ml, fiyatı : 69,90 TL

İndirim dönemleri daha da ucuza alınabilir.

Yves Rocher Göz Kamaştıran Kusursuz Ten Fondöteni çok beğendim. Bittikçe alırım.

Login to comment

Follow us on