Barielle Vintage Wines Koleksiyonu

Barielle Vintage Wines Koleksiyonu

via

Tüm yaz boyu en sevdiğim mevsim olan sonbaharın gelmesini ve bu harika sonbahar ojelerini sizlere tanıtmayı bekledim. Sürünce silmeye kıyamayacağım güzellikte 5 renk 'Barielle Vintage Wines' Koleksiyonu'nda yer alıyor.

Barielle Vintage Wines Koleksiyonu

Barielle Vintage Wines Koleksiyonu tamamen sonbahar/kış ojelerinden oluşuyor. Şarap rengi tonlarının hepsi bir pakete sığdırılmış. Koleksiyondaki ojelerin isimleri o kadar orijinal seçilmiş ki hemen dikkat çekiyor. Koleksiyonda parlak bitirişli düz renklerin yer aldığı gibi ışıltılı, holografik yansımaları olan renkler de var.

Tüm ojeler kremsi yapıda, iki katta tam şişedeki rengini veriyor. Çok koyu renkler tek katta dahi opak! Hızlı kuruyorlar. Ben ojelerin hepsini 2 kat sürüp, top coat kullandım.

Barielle ojeler hamilelerin rahatlıkla kullanacağı bir içeriğe sahip. Zehirli kimyasallar, Dibutyl Phytalate, Formaldehit ve Tolüen barındırmıyor. Tırnağın hiç bir katmanına zarar vermediği gibi tırnak sararmalarına neden olmuyor.

İşte Koleksiyonun muhteşem 'Şarap Renkleri' ...

Ojelerin tırnaklarımda flaşlı ve flaşsız duruşları

Friday Nite Party

Koleksiyonda en beğendiğim renklerden birisi. Kremsi yapıda parlak gül kurusu rengi. Tam opaklık için iki kat uygulamak yeterli.

Black Rose

Derin bir bordo/vişne çürüğü rengi. Tek katta bordoluğu belliyken ikinci katta neredeyse siyah gibi duruyor.

Remember Me

Koyu patlıcan moru rengi, şarap rengi. Kremsi bitirişe sahip, 2 katta opak oluyor.

Mystery Woman

Soğuk mora dönük baz içinde ametist rengi mikro ışıltılar yer alıyor. Koleksiyonun en dikkat çeken renklerinden birisi. İçindeki ışıltılar ojeye holografik yansımalar katıyor. 2 katta opak olan bir renk.

Hidden Hideaway

Tatlı, sıcak derin mor rengin içinde alev alev yansımalar ve mikro ışıltılar yer alıyor. İki katta opaklaşan güzel bir renk.

Barielle Vintage Wines ojeleri 5'li set halinde 110 TL

Barielle'nin web sitesinden detayları inceleyip, satış noktalarını görebilir ya da online sipariş verebilirsiniz. TıkTık...

Barielle Vintage Wines Koleksiyonu'nu siz nasıl buldunuz ? Hangi renk favoriniz ?

Login to comment

Follow us on