Bobbi Brown Allık Fırçası

Bobbi Brown Allık Fırçası

via

Bobbi Brown markasının makyaj ürünleri kadar makyaj fırçaları da dikkat çekiyor.

Günün konuğu markanın allık fırçası.

MAC 129 fırçaya benziyor ama bir farkla, Bobbi Brown allık fırçasının kılları daha yumuşak. MAC 129 fırçamın dur durak bilmeden dökülmesi sonucu aldığım bir yardımcı.

Makyaj fırçaları konusunda zaafımı bilirsiniz, Bobbi Brown markasından da bir fırça denemek istedim. Markaya ait ilk fırçam ve bence markanın en başarılı fırçası. Bobbi Brown' ın kılları hiç dökülmüyor. Diğer allık fırçalarımla dönüşümlü olarak yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum henüz kıllarında hiçbir bozulma, dökülme olmadı. Saf zeytin yağı& Antibakteriyel sıvı el sabunu karışımı ile yıkıyorum. Hemen tüm kalıntıları temizleniyor.

Bobbi Brown'ın doğal bitiriş sağlama felsefesini fırçaları da benimsemiş. Tene zarar vermeden en doğal sonuçlar elde etmenize yardımcı oluyor.

Allıkları çok iyi dağıtıp doğal bitiriş sağlıyor. Ağırlık yapmayan kullanımı kolay bir fırça, toz ürünlerle çok iyi çalışıyor. Allık, pudra vb ürünleri rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz.

Net hatırlamıyorum ancak 100 TL civarı bir fiyatı var.

Bobbi Brown allık fırçası çok güzel bir fırça, en sık kullandığım allık fırçam, ömürlük kullanılabilir ancak en büyük olumsuz özelliği fiyatı! Tabii tercih meselesi uygun fiyatlı da güzel fırçalar var, herkes kendi zevk ve tercihlerine göre alışveriş yapmakta özgür.

Login to comment

Follow us on