GOSH Show Me Volume Mascara Carbon Black

GOSH Show Me Volume Mascara Carbon Black

via

Gosh Show me Volume rimeli ilk açtığımda biraz şaşırdım; tamamen yeni bir ürün olmasına rağmen sanki bir ay kullanmışım da, son demlerini yaşıyormuş gibi bir izlenim verdi. Anlayacağınız yapısı kuru, ki ben daha kıvamlı rimellerden hoşlanıyorum...
Fırçası büyük olmasına karşın kirpiklerinizin etrafına abartı bir şekilde bulaşmıyor, kabul edilebilir seviyede diyelim bulaşması.

Tek katta kirpikleri neredeyse sıfır topaklanmayla boyuyor, ikinci katta pürüzler ortaya çıkıyor ve dahası, bence bu rimel adının hakkı olan "dolgunluğu" vermiyor. İki kat uygulamada ortaya çıkan sonuç zorlama bir dolgunluk. İlk kattaki nizami görüntü de kalmıyor. Bunların yanında kirpikleri matlaştırıyor.
Artı olarak gördüklerim ise rimeli uyguladığınızda gözlerinizi ciddi anlamda açıyor, yani kirpikleri kıvırıcı kullanmamama rağmen kaldırıveriyor, ağırlık yapmıyor.
Yukarıdaki carbon black, güzel bir siyahlık veriyor. Temizlerken kirpiklerinize yapışıp kalmıyor ama göz çevreniz epey bir siyaha bulanıyor.

GOSH Show me Volume, fotoğraflardaki görünümden daha abartı bir sonuç veriyor. (Rimelsiz kirpiklerim için bir önceki GOSH rimel yazısına bakabilirsiniz...)

Bu rimelin benim kirpiklerimdeki sonucu bu şekildeydi. Daha esnek, daha kıvamlı ve parlak sonuç veren rimelleri beğendiğimden tekrar tercih etmeyeceğim...

Nerede satılıyor, fiyatı ne kadar?
Gosh ürünleri Gratis mağazalarında satılıyor, marka PETA onaylı. Rimelin indirimsiz fiyatı 26-27 lira arası.

İçerik ve görseller makyajaynam.com

This entry was posted in ANA SAYFA, GÖZ, Maskara and tagged cruelty free, GOSH, Maskara. Bookmark the permalink.

Login to comment

Follow us on