Amie Bright Eyes Very Gentle Eye Make-up Remover - Göz Makyajı Temizleyici

Amie Bright Eyes Very Gentle Eye Make-up Remover - Göz Makyajı Temizleyici

via

Amie Skincare ürünleri kısıtlı seçenekle bir süre önce Gratis mağazalarında satılmaya başladı. Makyaj temizliğinde en fazla kullandığım ürün göz makyajı temizleyicileri olunca, markanın denemek istediğim ilk ürünü de yukarıdaki oldu.

Markanın bu temizleyiciyle ilgili neler vaat ettiği kısmını geçerek ( dilerseniz sitesinden inceleyebilirsiniz) kendi deneyimlerimden bahsedeyim:

  • Gözlerimi yakmadı. Ama yaktığını söyleyenler de olacaktır mutlaka.
  • Temizlerken gerginlik hissi vermedi. Sahiden de makyajınızı/gözünüzü nazikçe temizliyor.
  • Suya dayanıklı, ya da aşırı kalıcı herhangi bir üründe performansı yeterli gelmeyebilir. Elimde GOSH'un sürer sürer sürmez sabitlenen bir göz kalemi var mesela, bu temizleyiciyle bahsettiğim kalemi göz içinden temizlemek için biraz daha çaba harcamam gerekiyor.
  • Hafif bir kokusu var, ama ben yine de sevmedim.

Yağ içermemesi benim için büyük bir artı, ki yağ içermemesine rağmen temizlemesi mükemmel olmasa da gayet tatmin edici. Genelde tek disk pamuk bir göz için yeterli oluyor. Kimi zaman hafif kalıntılar için bir kat daha temizleme gerekebiliyor.

Nerede satılıyor, fiyatı ne kadar?
Amie ürünleri Gratis mağazalarında satılıyor ve bu marka Leaping Bunny onaylı, temizleyici vegan. Ürün bittiğinde tekrar almayı düşünüyorum, fiyatı indirimsiz 16-17 lira arası, 125 ml.

Nispeten temiz içerikli, cruelty free bu markanın daha çok ürününü görmek dileğiyle...
http://amieskincare.com/product/bright-eyes/

Tam boyutta görüntülemek için fotoğrafın üzerine tıklayın.

İçerik, görseller makyajaynam.com

Login to comment

Follow us on