Clinique Pop Rujlar |Beige Pop & Poppy Pop

Clinique Pop Rujlar |Beige Pop & Poppy Pop

via

Haftanın ilk günü Clinique' in yakın zamanda satışa çıkan Pop ruj larından ikisi konuğumuz !

Hem nude severlere hemde kırmızı ve tonlarından vazgeçemeyenlere hitap eden iki seçenek var.

Clinique Pop rujlar, markanın ciddi anlamda en güzel ürünleri arasında. Hem dudak bazı hemde ruj olarak tanımlanan Clinque Pop serisi mini bir ruj görünümünde. Kremsi yapıda ve pigmentasyonu yüksek rujlar, tek katta başarılı bir şekilde rengini veriyor ve dudakta kaldığı sürece dudakları nemlendiriyor. Sürümleri çok kolay, dudakta yağ gibi kayıyorlar.

Ambalajları çok sevimli, rahatlıkla çantanızda taşıyabilirsiniz.

Clinique Pop Beige Pop; Pembe- bej nude tonlarında dudakları kanı çekilmiş gibi değilde canlı ve hacimli gösteren bir renk.

Duruşunu çok beğendim.

Her makyajla uyum sağlayabilecek güzel bir renk.

Clinique Poppy Pop; Turuncu alt tonlu bir kırmızı hatta nar çiçeği kırmızısı da denilebilir çünkü turuncu tonu daha baskın.

Hem esmerlere hemde sarışınlara yakışacak bir ton.Tek katta opak bir sonuç veriyor, ben silene kadar dudaklarımdan çıkmıyor.

Yazın kullanıma uygun sıcak tonlu bir kırmızı.

Clinique Pop rujlar kremsi yapıdaki diğer rujlar gibi dudak çizgilerine dolabiliyor fakat yapısı itibariyle rahatsızlık boyutunda çizgilenme yapmıyor. Uygulandığı andan itibaren dudaklar nemli nispeten pürüzsüz kalıyor.

Clinique Pop Rujların diğer renklerini görmek ve satın almak için Clinique'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tık tık ...

Login to comment

Follow us on