Wet n Wild Mega Clear Brow Lash Mascara - Şeffaf Kaş/Kirpik Maskarası

Wet n Wild Mega Clear Brow Lash Mascara - Şeffaf Kaş/Kirpik Maskarası

via

Wet n Wild Mega Clear Brow Lash Mascara - Şeffaf Kaş/Kirpik Maskarası

Wet n Wild Mega Clear Mascara tek başına, maskara öncesi baz olarak, ya da kaşlara uygulanabiliyor. Benim edinme amacımsa kaşlarımın biraz da olsa düzene girmesini sağlayabilmek.

Kaşlarım ne çok gür, ne çok zayıf, orta halde kıl yapısına sahip. Bu sebeple çok güçlü sabitleyicilere genel olarak ihtiyaç duymuyorum. Gün içinde sağa sola dağılma eğilimleri olmasa da özellikle sağ kaş kıllarımın aşağıya düşmesi gibi saçma bir durum söz konusuydu, ki bu ürünle de sorunun üstesinden gelebilmiş oldum.

Yapısı ne çok akışkan, ne de katı. Kaşlarınıza uyguladığınızda yapış yapış hissi olmuyor, kuruması zaman almıyor, kuruduktan sonraysa matlaşıyor. Ve kuruduğunda kaskatı kesilmiyor, bolca mimik yaptığınız bir bölgede (kaşlarımı çok çatıyorum maalesef) ürünü sürekli hissetmek hoş olmazdı sanırım.

Etkisi ne kadar? Dediğim gibi ultra bir sabitleyici değil, gün içinde kontrol edip, tekrar uygulama yapmak isteyebilirsiniz. Benim fazla dirençli olmayan kaşlarımda iş görüyor, gerek görürsem üstünden bir daha geçebiliyorum.

Yukarıdaki ikinci tüpüm, ilk aldığım üründe abartı bir kokuyla karşılaşmamama rağmen ikincisinin kokusu yapıştırıcıdan halliceydi.

Ürünün şöyle bir durumu daha var; 3-5 ay sonra bitmeye yakın kalıntılar bırakmaya başlıyor. Zaten o aşamaya geldiğinizde muhtemelen tüpü değiştirmek isteyeceksiniz. Fondöten, far, kalem kalıntıları iyice ürüne işlemiş oluyor.
İçeriğinde soya proteini ve e vitamini bulunuyormuş. İşe yaramış olmalı, çünkü kullandığım süre boyunca kaşlarımda hafif de olsa bir dolgunlaşma ve kimi boş bölgelerde kıl çıkışı gözlemledim.

Nerede satılıyor, fiyatı nedir?

Wen N Wild, Gratis mağazalarında satılıyor, mega clear brow/lash mascaranın fiyatı indirimsiz 9-10 lira.

Wet n Wild cruelty-free statüsü taşıyan PETA onaylı markalar arasında yer alıyor.

İçerik, görseller makyajaynam.com

Login to comment

Follow us on