NARS Yu Satin Lip Pencil

NARS Yu Satin Lip Pencil

via

Makyaj, kozmetik tutkunları NARS markasının kalem rujlarının ne kadar başarılı olduğunu bilirler. Hem mat hem satin yapıda bir sürü sevdiğim renk var. Özellikle geride bıraktığımız yaz aylarında, iddialı bir makyaj yapma gereksinimi duyunca sıklıkla kullandığım bir ruj günün konuğu!

Yu, mavi alt tonlu dikkat çekici yoğun ve soğuk bir pembe. Zaten pembenin en sevdiğim ve esmer tenlere en çok yakıştırdığım tonu soğuk ve mavi alt tonlu olanları.

Yu, satin yapıda yani kremsi kıvamlı, doğal bitirişli, parlak ve kolayca uygulanan bir ruj. Dudakları nemlendiren bir yapısı var.

Tüm gün dudaklarımda kalmasına rağmen çizgilere dolmuyor ve dudakları parça parça göstermiyor. Uzun süre de kalıcı bir ruj. Pigmentasyonu yüksek bir ruj, tek seferde yoğun bir şekilde rengini veriyor. Aslında formülasyonu mat rujlar gibi ama satin bitirişli. Böylelikle hem uzun süre kalıcı hem pigmentasyonu yüksek hem de yoğun nemlendiricili...

Dudaklarımda Make Up For Ever Aqua Lip 16C numaralı kalemiyle birlikte uygulanmış halini görüyorsunuz. Kalem, ruj ile birebir aynı renkte, dudaklarımı çerçevelemek için kullandım.

Yu 'nun özellikle siyah eyeliner ile uyumuna bayılıyorum. Bir anda iddialı bir makyaj ortaya çıkarıyor.

Fiyatı : 80 TL

NARS Mağazalarından, Sephora Mağazalarından veya bulunduğunuz şehirde bu mağazalar yoksa online olarak Makyaj Trendi 'nden sipariş verebilirsiniz.

Login to comment

Follow us on