PHYSICIANS FORMULA ORGANIC WEAR 100% Natural Origin BB Bigger! Better! Lashes Mascara - Ürün Yorumu

PHYSICIANS FORMULA ORGANIC WEAR 100% Natural Origin BB Bigger! Better! Lashes Mascara - Ürün Yorumu

via

PHYSICIANS FORMULA ORGANIC WEAR 100% Natural Origin BB Bigger! Better! Lashes Mascara - Ürün Yorumu

Evet maskaranın ismi hayli uzun...
Physicians Formula'nın Organic Wear serisinde yer alan ları genel olarak kirpiklerde inanılmaz değişimler yaratmıyor. Ancak yukarıdaki ürünü satın almadan önce uygulama örneklerini arattığımda epey tatmin edici sonuçlarla karşılaştım. Ürünü ilk denediğimdeyse gayet olumlu sonuçlar aldım.

Bu serideki maskaralar kirpiklerde hafif bir belirginleştirme, nispeten daha az dolgunluk, özetle oldukça doğal bir görünüm yaratıyor. BB Bigger Better Mascara ise kirpiklerimi gayet güzel belirginleştirdi, çok güzel kıvırdı, dolgunluğu da hiç fena değildi. Beklentilerimin üstünde bir performans gösterdi. Ama tüm bunlar maalesef bir ay kadar sürmedi. Çünkü;

Bir ay bile olmadan maskara kurumaya başladı...
Şimdi vergisiydi, kuruydu derken halihazırda ithal ürünleri oldukça pahalıya alıyoruz. Bu maskarayı yetkili satış noktası olan bir eczaneden 60-65 lira arası bir fiyata satın almıştım. Bir aydan çok daha kısa sürede kuruyacak bir ürüne sürekli bu ücreti ödemek istemem haliyle.

Maskaralar neden kurur?
Ömrünü tamamlar kurumaya başlar, yanlış kullanım sonucu ürün fazlasıyla havayla temas eder kurumaya başlar. Ya da üründe sorun vardır...

Bendeki üründe sorun olabilir. Kabul etmek lazım, böyle markalar gerek fiyatları, gerek kimi reklam politikaları sebebiyle Maybelline rimeller kadar satmıyor ve seri bir şekilde tüketilmiyor (bizde). Açıkçası ben edindiğim ürünün çok "taze" bir ürün olduğunu düşünmediğimden kuruma sorunuyla karşılaştığımı sanıyorum. Ya da sahiden bu maskaraların geneli böyledir, bilemiyorum.

Tekrar almak için sağlam sebeplerim olmasına rağmen yine de denemek isteyenler için deneyimlerime devam edeyim: Kolay temizleniyor. İlk başlarda hafif yapışkan bir kıvamı var, verdiği siyahlık, kirpikleri tane tane ayırması çok güzel. Fırçası silikon olmasına rağmen kirpik diplerinizi acıtmıyor. Hoş sayılabilecek bir hindistan cevizi kokusu var.

Fotoğrafları çekerken maskara kupkuruydu, içine gözümü rahatsız etmeyeceğini düşündüğüm bir misel sudan birkaç damla damlattım ve tekrar sürülebilir hale geldi.

Nerede satılıyor, fiyatı ne kadar?
Physicians Formula ürünleri yetkili eczanelerde satılıyor. Organic Wear Origin BB Bigger Better maskara 60 lira civarında, online eczane sitelerinde daha uyguna edinmek mümkün.

İçerik, görseller makyajaynam.com

Not: Marka, PETA'nın deney yapmayanlar listesinde bulunuyor.

Login to comment

Follow us on