Maybelline Great Lash Mascara {Clear} | Naslii ♥ Makeup

Maybelline Great Lash Mascara {Clear} | Naslii ♥ Makeup

via

Maybelline hepimizin gönlünde Color Tattoo krem farları ile taht kurmuş bir marka,öyle değil mi? Aynı zamanda sık sık yeni ürünler çıkaran,ürün ve renk yelpazesi oldukça geniş bir marka. Ülkemize bu yeni ürünlerin ''nedense'' - ''bir türlü gelememesini'' henüz anlayamasak da,ben severek yeni çıkan ürünleri takip ediyor,şartlar uygun olduğu sürece yurt dışından temin etmeye çalışıyorum. En son yaptığım yurt dışı alışverişimde Maybelline; neredeyse başrolde idi.

Bu aldıklarımın içinden ilk önce Great Lash serisine ait şeffaf rimel ile tanıştırmak istiyorum sizi;

Şeffaf rimel neden kullanılır? Genel olarak kaşları doldurup,sabitlemek için.

Maybelline Great Lash Clear Mascara; Fırçası aşağıda gördüğünüz gibi,tamamen kaşları sabitlemek adına tasarlanmış adeta. Şeffaf jel formda yapısı.

Ancak ben bu rimeli çok da beğenemedim.

Neden? Bir kere kaşta çok geç kuruyor,yeterince; kaş farını-kalemini sabitlemiyor ve sürekli parlak parlak kalıyor. Kirpiklerimde de denedim ama sonuç iyi olmadı. Çok hafif uygulansa dahi; verdiği sonuç beni bir türlü tatmin edemedi. İlk kullandığım zamanlar çok sevmiştim,ancak zamanla yapısı mı değişti nedendir bilinmez daha geç kurumaya ve daha çok yapış yapış durmaya başladı. Rimelin içine sanırım farın karışmasından dolayı da olabilir bu (hani rengi değişiyor ya). Sabitlemesi de vasat,kalıcı değil.. Birkaç saat sonra,sanki bu rimeli hiç kullanmamış gibi oluyor kaşlar.

Ben Ulta'dan $5-6 'lık bir fiyata aldırmıştım,açıkçası tl olarak düşünürsek 12-14 tl verilmeyi hak edecek bir ürün değil. Essence'in şeffaf rimeli bundan kat be kat daha iyi diye düşünüyorum.

Ülkemize gelemeyen ürünler arasında bu da var, gelmiyor/alamıyorum diye heyecana-üzüntüye hiç gerek yok,olmasa da olur.

Login to comment

Follow us on