Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50

via

Adım adım yaza yaklaşırken, Güneş Koruyucu Kremlerin ön planda anlatılması gerektiğini düşünüyorum. Güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumak ve cildimizin hızlıca yaşlanmasını önlemek için cilt bakımı rutinimize güneş koruyucuları da eklememiz gerekiyor.

Bugün Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 konuğumuz.

Bence Kiehl's ın en etkili ve en iyi ürünlerinden birisi Ultra Light Daily UV Defense SPF 50. Cildim sivilcelenmeye meyilli hassas, alerjik kuru/karma özellikle yaz aylarında T bölgemde parlama ve yağlanma sorunları yaşıyorum. Bu nedenle seçeceğim güneş kremi, cildime ağırlık yapmayan yağsız formüle sahip, ince yapılı bir ürün olmalı. Kiehl's ın Ultra Light Daily UV Defense güneş koruyucusu tam olarak beklentilerimi karşılayan bir ürün. Son günlerde hergün fondötenimin altından rahatlıkla uyguluyorum. Mac Studio Fix, Bobbi Brown, Estee Lauder Double Wear fondötenlerimle uyum içinde !

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense, Mexoryl SX ve Mexoryl XL filtrelerini içeriyor, bu filtreler hem UVB hem de UVA ışınlarına karşı koruma sağlıyor.Özellikle UVA ışınlarına karşı koruma içermesi benim için çok önemli çünkü lekelenme, yaşlanma etkileri ve cilt kanserine neden olan UVA ışınlarıdır. Spf 50 içerdiği için yoğun güneş koruması sağlıyor.

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense beyaz renkli ince yapılı ciltte ağırlık yapmayan bir koruyucu. Uygulandığı an ya da sonrasında ciltte yağlı bir etki bırakmıyor hızla matlaşan bir yapısı var. Sanki nemlendirici uygulamış gibi üzerine makyajınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. 7-8 saat sonra T bölgemde hafif bir parlama oldu bunuda çoğu üründe zaten yaşıyorum. Komedojen değil yani sivilcelenme ya da gözenekleri tıkama gibi bir olumsuzluk yaratmıyor. Benim aşırı hassas cildimde sivilcelenme yapmadı.

Tüp şeklinde bir ambalajı var. Bendeki 60 ml'lik olanı.

Kiehl's dan ilk önce ne almalıyım derseniz kesinlikle Ultra Light Daily UV Defense derim. Yapısı, koruyucu etkisi ve makyaj altına kullanılıyor olması herşeyi çok güzel bir ürün. Azıcık kullanmak yetiyor o nedenle uzun süre kullanılabilecek bereketli bir ürün. Güneşe yoğun bir şekilde maruz kalacağım günlerde göz çevreme de azıcık uyguluyorum henüz hiç bir olumsuzluğunu görmedim.

Keşke biraz daha ucuz olsaymış tek olumsuzluğu yüksek fiyatı ! Herkesin mutlaka kullanması gereken önemli bir koruyucu.

Kiehl's ın web sitesinden ürünü inceleyebilirsiniz. TıkTık ...

Kiehl's Mağazaları şuanda sadece İstanbul'da var. 1 Haziran'da Ankara Armada alışveriş merkezinde de açılıyor. Şehrinizde Kiehl's mağazası yok diye üzülmeyin çünkü Bağdat Caddesi Kiehl's Mağazasını arayıp telefonla istediğiniz ürünleri sipariş etme şansınız var !

Telefon : 0850 221 34 83

Login to comment

Follow us on