MAKYAJ UYGULAMASI: Too Faced, Gosh, Wet n Wild, Physicians Formula

MAKYAJ UYGULAMASI: Too Faced, Gosh, Wet n Wild, Physicians Formula

via

MAKYAJ UYGULAMASI: Too Faced, Gosh, Wet n Wild, Physicians Formula

Aslında amacımız elimizdeki yeni ürünleri denemek ve tabii ki eğlenmekti. Bol bol cruelty-free ürün kullandık. Semah da aldığı kararla artık hayvanlar üzerinde deney yapan markaları tercih etmiyor!

Semah'a ilk kez makyaj yaptığım için kestiremediğim noktalar olmadı değil. Kendinize makyaj yapmaya alıştıktan sonra bir başkasının hatlarını ezbere belirginleştiremiyorsunuz. Olsun =)

Ten makyajında GOSH'un BB Kremini ve X-Ceptional fondötenini kullandım. Gosh kozmetik Türkiye'ye yeni geldiğinde markanın CC kremini de edinmiştim, ve rahatlıkla BB kreminden çok daha başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Makyajda kullandığımız BB krem Semah'ın tenine uydu fakat kapatıcılığı ve renk eşitlemesi oldukça az olduğu için aynı markanın fondöteninden de biraz ekleme yaptım. Bu adım için Real Techniques Stippling fırça kullandım, üzerinden tampon hareketlerle buffing fırçayla geçtim.

Göz altlarında Physicians Formula Nude wear ve GOSH click n concealer, kapatmak istediğim diğer bölgelerde Too Faced Absolutely Flawless Concealer kullandım, rengi Semah'a biraz koyu oldu.

Allık, Physicians Formula Nude Wear Glowing Blush, bronzer Too Faced Sun Bunny.

Göz makyajında (ten makyajından önce yaptım, dökülme yapan farlar sebebiyle) Too Faced Chocolate Bar far paletini, yine Too Faced'in bazını ve GOSH'un Crazy Volume isimli maskarasını kullandım. Maskara Semah'ın gür ve uzun kirpiklerini biraz yapıştırdı.

Ruj ise Wet n Wild'ın meşhur Bare it all isimli ruju. Bende neredeyse kahvemsi duran ruj, Semah'ta çok daha güzel durdu, açık teni rengi daha iyi kaldırdı.

İçerik, görseller makyajaynam.com

Follow us on