(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Yeni Makyaj Çantam | Şeker Keçeler.

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Yeni Makyaj Çantam | Şeker Keçeler.

via

Haftanın ilk yazısında, son zamanlarda karşılaştığım en 'şeker' şeylerden birine yer veriyorum.

Blog yazmak sorunlu olabiliyor, hem sizi tanımadan her şeyinizi yargılamak için can atanlar yüzünden, hem de ne kadar eğlenceli olsa da zaman alıyor, zamanınızı yiyor hatta, pc başındayken çok hızlı geçiyor. Bununla birlikte size ortak alanlarınız olan çok güzel arkadaşlar kazandırabiliyor ki 'iyi ki başlamışım' diyorsunuz. İlknur benim için o güzel insanlardan biri. Ve son zamanlarda kendisi gibi tatlı makyaj çantaları yapmaya başladı. ^^

Diğer çantalardan farkı tamamen sizi yansıtıyor olması. Nasıl olmasını istiyorsanız, üzerinde hangi markaların, hangi ürünlerin olmasını istiyorsanız ona göre hazırlanıyor bu şirin şeyler. Benimkinde ne olduğu tahmin edilebilir, Burberry far, Clarins cilt ürünü, Chanel ruj ve oje (tırnaklarımdaki de Chanel'in Taboo'su hatta.:-)) ve Nars allık. Renk olarak da açık pembeyi tercih ettim, objelerle uyumu çok güzel oldu.

Benim çantamın boyutu böyle, net anlaşılması için yanına bir Mac ruj koydum, hatta çantanın üzerindeki Nars, birebir Nars allık boyutunda, oradan da gözünüzde canlandırabilirsiniz.

Oldukça fazla ürün alıyor. Benim günlük ihtiyacım olanlar sığıyor, daha fazlası da sığar. Günlük yanınızda taşımak için daha büyüğüne ihtiyacınız olacağını hiç sanmam ama zaten boyutunu, rengini, üzerindeki objeleri, kısacası her şeyi kendi zevkiniz/ihtiyacınız doğrultusunda yaptırabilirsiniz.

Hepsi el ile dikiliyor, tamamen el yapımı. Dikişlerin her objenin renginde olması, dikişlerdeki özen, marka yazılarındaki özen -Clarins'in alt-üst çizgilerine kadar- çok hoşuma gitti.



Ve diğer çanta örnekleri, üstteki ikili benim favorim, gri üzerine renkli harflere bayıldım, keep calm and make up'a da. :-)

Fermuarına son fotoğraftaki gibi minik bir ruj taktırabilirsiniz, isminizi yazdırabilirsiniz, her şey tamamen sizin yaratıcılığınıza ve İlknur'un yeteneğine kalmış. :-)

Şeker Keçeler ile bağlantı kurabilmek için, Blog : Instagram : Ayrıca şuan şeker keçeler'de çekiliş var, detaylı bilgiler için
Sekerkeceler
sekerkeceler
Mail : [email protected]

buraya tıklayabilirsiniz. Fazlasıyla şeker değil mi sizce de çantam? Beğendiğinizi umuyoruz. :-)
Sevgiler, mutlu günler!

Login to comment

Follow us on