StHerb Cilt Maskesi

StHerb Cilt Maskesi

via

Cilt bakım ürünleri arasında en seçici davrandığım ürün cilt maskeleri. Tatil dönüşü kuruluk hissediğim cildime StHerb Nemlendirici Cilt Maskesi' ni denedim.

StHerb Cilt Maskesi, beyaz kuru kremsi köpük kıvamında uygulanınca yüzü gerip, kurutan maskelerden değil. Temizlenen cilde ve boyun bölgesine maskeyi bol miktarda uygulayıp 15-20 dakika bekletmek gerekiyor. Ben genelde gece yatmadan önce uygulayıp sabah temizliyorum. Cildin direncini attırıp, nem dengesini düzenleyen bir maske olduğu için sabaha kadar durmasında bir sakınca yok aksine daha etkili oluyor. Sabah kalktığımda cildim yumuşacık ve parlak oluyor. Gözenekler gözle görülür derecede küçülmüş oluyor.

Ciltteki pürüzleri giderdiği ve kırışıklık azalttığı da belirtiliyor ancak bunun için uzun süre kullanıp gözlemlemem gerektiğini düşünüyorum. Haftada 2 defa kullanılması öneriliyor.

Ben haftada 1 defa gece uygulayıp sabaha kadar bekleterek kullanıyorum.

Ürünlerin içinde pH dengeleyici olduğu için tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabiliyor. Hem yağlı, hem karma hem de kuru cildin pH'ını dengelediği için rahatlıkla kullanılabiliyor. Ben kuru / karma alerjik sivilceye meyilli bir cilde sahibim herhangi sivilcelenme ya da alerjik reaksiyon yaşamadım.

Tüm cilt tiplerine uygun, nem dengesini sağlayan, soluk cilt görünümünü yok eden bir maske. etaylı incelemek ve online olarak satın almak için StHerb Cilt Maskesi'ni, d tıktık ...

Login to comment

Follow us on